Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ideális megegyeznem a párommal?
Figyelt kérdés
Normális az, ha ő menne olyan programokra amikre én nem, és fordítva? Tehát pl ő szeret túrázni menni, én nem... ilyesmikre gondolok.
Főbb dolgokban egyezünk, de amikben nem, azok olyan durván kiütköznek, és nehezen kezelem. Vagy ez más párok között is teljesen normális, és nem kell mindent közösen csinálni? (Adott esetben gondolni/egyetérteni?)
aug. 4. 12:22
11/11 anonim válasza:
#9 ezt mi is hasonlóan csináljuk. Ha a párom csinál valamit amit én nem élvezek akkor addig én csinálok valami saját programot. Nem vagyunk összeragadva, énidő meg mindenkinek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!