Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ideális megegyeznem a párommal?
Normális az, ha ő menne olyan programokra amikre én nem, és fordítva? Tehát pl ő szeret túrázni menni, én nem... ilyesmikre gondolok.
Főbb dolgokban egyezünk, de amikben nem, azok olyan durván kiütköznek, és nehezen kezelem. Vagy ez más párok között is teljesen normális, és nem kell mindent közösen csinálni? (Adott esetben gondolni/egyetérteni?)
Jó, hülye vagy ha nem szeretsz túrázni! Minden normális ember szeret sétálni a párjával, közben rácsodálkozni a szép tájra, pl itthon a Dunakanyar, de pl Szlovéniában a Bledi-tó. Közben pedig szerelmesen elvagytok.
Amúgy meg egy párkapcsolat arról szól hogy felveszitek egymás szokásait, legyen az szóhasználat vagy bármi amit a másik csinál.
Úgyhogy ti jó kamu kapcsolatban vagytok. Párodnak nevezed aztán közben meg legalább az egyikőtök kihasználja csak a másikat. Párod... de még csak közös otthonotok sincs😀
Mindenkitől függetlenül..
Nem feltétlen gond. Úgy sincs olyan egyéb/ember akivel 100%-osan megegyezel. Tehát mindig lesz olyan, amit az egyik vagy a másikat érdekli.
Én a párommal is így vagyunk. Mivel van egy kölcsönös bizalom, így engem nem zavar, ha elmegy valahova szórakozni. Miért erőltesse rám, ha tudja, hogy nem szeretem? Persze van, hogy elmegyek, akkor is, ha nem szeretem és az időm jobb/hasznosabban is eltudnám tölteni.
Persze ez fordítva is igaz. Leül sorozatot nézni, hogy teret engedjen olyan tevékenységeknek, amikben én érzem jól magam.
Kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!