Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire ideális megegyeznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ideális megegyeznem a párommal?

Figyelt kérdés

Normális az, ha ő menne olyan programokra amikre én nem, és fordítva? Tehát pl ő szeret túrázni menni, én nem... ilyesmikre gondolok.

Főbb dolgokban egyezünk, de amikben nem, azok olyan durván kiütköznek, és nehezen kezelem. Vagy ez más párok között is teljesen normális, és nem kell mindent közösen csinálni? (Adott esetben gondolni/egyetérteni?)

aug. 4. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmilyen program nincs, ami mindenkit érdekelne, akkor elengedném a kapcsolatot. Ha csak 1-2 van, amit a másik nem szeret, oda lehet külön menni nyugodtan, a lényeg, hogy legyen olyan amit mind a ketten élveztek közösen.
aug. 4. 12:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Olyannak vannak, bőven. Igen, kb 2-3 olyan eltérő dolog akad csak.
aug. 4. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem normális. Ha.meg tudtok egyezni és nincs belőle sértődés akkor rendben. Vagy azt lehet még, hogy kölcsönösen részt vesztek olyan programokban is amiket nem szerettek, de a másik miatt elmentek. Az egyenlőség a fontos.
aug. 4. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
19%

Jó, hülye vagy ha nem szeretsz túrázni! Minden normális ember szeret sétálni a párjával, közben rácsodálkozni a szép tájra, pl itthon a Dunakanyar, de pl Szlovéniában a Bledi-tó. Közben pedig szerelmesen elvagytok.

Amúgy meg egy párkapcsolat arról szól hogy felveszitek egymás szokásait, legyen az szóhasználat vagy bármi amit a másik csinál.

Úgyhogy ti jó kamu kapcsolatban vagytok. Párodnak nevezed aztán közben meg legalább az egyikőtök kihasználja csak a másikat. Párod... de még csak közös otthonotok sincs😀

aug. 4. 13:06
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 Kemény fikciókat tol az agyad...
aug. 4. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
4es, most őszintén. Téged mit zavar, hogy valaki nem szeret túrázni? Nem a te dolgod, nem a te kapcsolatod. Nem mindenki gondolkodik úgy, mint te, hogy de jó a túrázás. Felveszed minden szokását?? Tényleg? Ha férfi vagy te is lakkozod a körmöd? Ha nő vagy, te is nézegeted a nőket ahogy a férfiak szokták? Komolyan, szánalmas ez a hozzáállás.
aug. 4. 13:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem fizetett troll, nem érdemes szálazni a mondanivalóját.
aug. 4. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkitől függetlenül..

Nem feltétlen gond. Úgy sincs olyan egyéb/ember akivel 100%-osan megegyezel. Tehát mindig lesz olyan, amit az egyik vagy a másikat érdekli.

Én a párommal is így vagyunk. Mivel van egy kölcsönös bizalom, így engem nem zavar, ha elmegy valahova szórakozni. Miért erőltesse rám, ha tudja, hogy nem szeretem? Persze van, hogy elmegyek, akkor is, ha nem szeretem és az időm jobb/hasznosabban is eltudnám tölteni.

Persze ez fordítva is igaz. Leül sorozatot nézni, hogy teret engedjen olyan tevékenységeknek, amikben én érzem jól magam.

Kompromisszum.

aug. 4. 13:18
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
25 éve vagyunk házasok a nejemmel. Én imádok horgászni,megyek is minden délelőtt másfél órára. Ő ezt "énidőnek" használja. Neki is vannak csajos programjai,ahová én nem kívánkozom. Nincs ebből gond.
aug. 4. 20:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Nem kell, hogy csak ugyanilyan dolgokat szeressetek. Ha ő mást szeret mint te, miért ne csinálhatnà azt? Szerintem ez így sokkal jobb, mintha sehova nem mehetnézek külön és valakire rá van eröltetve valami, vagy valamelyikőtöknek le kell mondani valamiről amit szeret.
aug. 5. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!