Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít a párom, de szeretnék vele maradni. Ez miért lehet?
Azért van ez, mert szereted, és amíg ez nem múlik el, addig képtelen leszel elengedni.
Szerencsére nekem már ilyen gondjaim nincsenek, mert senkihez nem kötődöm érzelmileg, és ez a jövőben is így marad, de én is voltam így, szóval megértelek.
Azt kellene elérni, hogy kiábrándulj belőle. Hogy olyat tegyen, ami átüti az ingered, vagy találj egy nála jobbat. Sajnos azonban ez csak ideiglenes megoldás lesz, mert ha az alapgondolkodásod nem változik, majd jön más, akivel átéled ugyanezt.
Jézusom.
Te most visszasírod a bántalmazó exeidet, csak mert nem tudsz annyit mondani a pasidnak, hogy "bocsi, Béla, nagyon kedves hogy így szeretsz, én is nagyon szeretlek, de az a helyzet, időnként soknak érzem ezt a nagy ragaszkodást, nem kell mindig a csillagokat is lehozni, tőled sem várható, meg nekem is már zavarba ejtő, meg hozzá tartozik egy egészséges kapcsolathoz az is, hogy nem vagyunk mindig összenőve, és utána milyen jó újra együtt". Mindenki fullasztónak és fojtogatónak érezné a dolgot a helyedben, akármennyire is szereti a másikat.
Kb így működik a nők jórésze.
A tutyimutyi, férfiatlan pasasok idegesítik őket, a férfiasabb, határozottabbak meg vonzóak.
Nyilván a tutyimutyi lenne az ideális társ....valami agyonképzett vérfeminista szakértő szerint.....csak a kémia az, ami a büdös életben nem működik így.
Ez ilyen.
A régi bantalmazót semmiképp ne sírd vissza!
Viszont én megértem, hogy a mostani túl sok, én sem bírnám, ha folyton tapadna mint a matrica, levakarni sem lehet. Nem kapnék levegőt, és igen, valószínű ehy idő után az is idegesítene ha hozzám ér.
Ne legyél kapcsolatfüggő. Ez az emver nem fog változni.
Keress olyat, aki neked megfelelő. Nem csak ez a két véglet van, hogy bántalmazó vagy matrica...
- Te őt szereted? Vagy csak a biztonság miatt vagy vele?
- Meg tudjátok ezt beszélni? Meg kell ezt értenie, hogy ő nagyon sok.
- Ha vele kellene maradnod életed végéig, akkor ez jó érzéssel tölt el? Még mindig a biztonság a fontos?
A két végletet élted meg a kapcsolataidban, de a mostaninál van esély ezeket átbeszélni. Amúgy ha ő megváltozik, akkor tudnád őt jobban szeretni? Vagy már nem tudod őt tisztelni, mert érzed hogy nem domináns, hanem függ tőled?
Szerintem a biztonság miatt vagy vele. A bántalmazó kapcsolatokban a dominancia volt a motor ami neked tetszett, és itt pedig ez nincs, mivel ő nem dominál, hanem szinte függ tőled.
1) Beszéld meg vele, hogy sok a tapadás.
2) Várj türelmesen. Pár hónap után úgyis halványul a kezdeti fellángolás.
Hat ez nekem is sok lemne, pedig nekem 1 kivetellel csak egeszseges kapcsolataim voltak. Igazabol az a helyzet, hogy egyik bantalmazo kapcsolat utan valasztottad a masikat, mert bizony ez is az, csak mas tipusu. Nem lesz mellette semmi szabadidod, teljesen kontroll alatt akar majd tartani, ki akar sajatitani. Ez barkinek fojto lenne.
Egy egeszseges kapcsolatban lehet szabadidod, nem erzed magad megfojtva. Illetve az sem okes szerintem, hogy napi 20szor elmondja, hogy szeret. Ha enm vagytok olyan regota egyutt, akkor ez meg nagyonb redflag.
Igen, egy pszichologus sokat tudna segiteni azon, ahogy belemesz egy kapcsolatba es pl miylen a kotodesi mintad, hogyan lehet jobb.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!