Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem, hogy letagadtam az érzéseimet?
nem
ha szereted akkor mond meg neki könnyebb lesz (más nem kímélte az érzéseidet mikor összetörte a szívedet)
1. Mert mártíromsággal nem mész semmire.
2. Mert ha magadban szenvedsz, attól csak rosszabb lesz.
3. Ha úgyis szakítottak - és a jelek szerint a lány dobta őt -, akkor szabad, tehát még lehetett is volna valami a dologból, és akár _mindketten_ boldogok is lehettetek volna. Gyanítom, ezt te magad is érzed, és ezért is írtad ki a kérdést, mert nagyon nyaggatott valami belül, hogy ez lehet, hogy nem volt jó lépés részedről... nemde?
Nos, ezért.
Jól tetted. Felesleges lett volna bevállalni, mert beismerte, hogy az exét szereti.
Egy okos nő erre nem szokott szerelmet vallani. Minek?
Majd ha enyhül az ex iránti szerelme, akkor úgy is lesz esélyed. Majd jelentkezik. Ha nem, akkor nem. Szerintem ez így van rendjén. Úgy sem tudna veled mit kezdeni, max. lefektetni. Gondolom, azt nem akarod, hogy kihasználjanak.
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!