Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek soha senkinek?
Ne aggódj, lányként simán lesz kapcsolatod, amikor csak akarod. Ha a barátnőd klasszisokkal jobban néz ki nálad, természetes, ha elvonja a fiúk figyelmét. Próbálj egyedül menni többet, biztos, hogy akadni fognak nagyon sokan, akik rád repülnek.
És az igényeid se legyenek túlzóan nagyok. Ezt ugyan nem írtad, de nem lehet, hogy csak a kigyúrt, nagyon jóképű és pénzes fiúkat veszed emberszámba, ahogy a lányok 90%-a?
Első szerelmem pont barna hajú, kék szemű volt.
Ne lásd ilyen tragikusan a helyzetet, nekem is 19 évesen lett először barátnőm, amikor lecsapott rám egy 23 éves lány... Addig csak reménytelen szerelmeim voltak, ő belé meg sajnos pont nem lettem szerelmes, de 6-7 hónapot kihúztunk azért együtt...
De tudom, hogy a mostani tinik mindent akarna és azonnal...
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!