Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen összefüggés van a nő fehérnemű viselete és a szexuális aktivitása között?
Figyelt kérdés
Kevéske tapasztalatom az, hogy aki unalmas fehérneműt hord, az kevésbé nyitott a szexre is, legalábbis úgy tesz mintha nem annyira érdekelné.júl. 30. 16:27
2/14 anonim válasza:
hát a nagymamabugyik viselői között minden bizonnyal gyakoribb a csekély szexuális aktivitás
3/14 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Kényelmes, jó minősegű bugyit hordok, ami az adott ruha alá passzol. A melltartó bonyolultabb dolog, nehéz megtalálni a megfelelőt, de lényegében a szempontok ugyan azok, letisztultabbakat keresek. Szerintem ez túl van értékelve, lehet én fogtam ki fura pasikat, de egyik exemet sem érdekelte eddig ez a fehérnemű dolog.
4/14 anonim válasza:
Nekem csomó borzasztó ezeréves szuperkényelmes fehérneműm van, de szexelni szeretek 😅 közben úgyis csupaszok vagyunk 😁
5/14 anonim válasza:
Lehet, hogy valakivel van összefüggésben, de a többségre nem illik a hasonlat.
6/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül van összefüggés. Bőven van olyan, aki max kapcsolat elején vagy különleges alkalomra veszi fel, mert amúgy nem érzi kényelmesnek vagy csak nem akar egy csomót költeni rá és így egyszerűbb fazonú, átlagos fehérneműket hord, közben meg aktív szexuális életet él és nyitottnak mondható.
7/14 anonim válasza:
Majdnem aszex vagyok, de imádom a szép fehérneműket. Nincsenek tipikusan kényelmesnek hitt fehérneműim, csak szexisek. Ha nem kéne soha szexelnem, igazából nem érdekelne.
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül hozható összefüggésbe a kettő. Fontos a kényelem is, illetve a higénia. Na meg, hogy egy adott ruhadarabhoz mi illik. Pl bugyik tekintetében, a fertőzés veszélye fennáll ha fazonjában vagy anyagában nézzük. Illetve sokszor van olyan, hogy egy bizonyos ruhadarabnál ne üssön át a fazonja. Melltartóknál meg inkább a kényelem ami fontos, meg persze, hogy ne üssön el túlságosan az adott ruhától.
9/14 anonim válasza:
Én a hétköznapi viseletet és a halószobát különválasztom. Napközben csak kényelmes, egyszerű fehérneműt hordok, a "szexi" fehérneműt pedig estére veszem fel (nem minden alkalomkor), de nem is marad rajtam sokáig.
10/14 anonim válasza:
semmilyen
hétköznapra teljesen jo a mamabugyi is ha kényelmes
szex előtt fürdök akkor meg felveszem a szexi bugyit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!