Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasinak barátnője van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak barátnője van, akkor bámul egész este? És ad olyan "jeleket", mintha tetszenék neki?

Figyelt kérdés

Fiúk, ti flörtöltök így lánnyal, ha nem vagytok egyedülállók?

Nem tudom, hogy van-e baránője, azért kérdezem :) Szokása ez a férfi nemnek?

2010. nov. 1. 16:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Aki olyan pasira hajt,akinek barátnője van,az egy utolsó szutyok.Jaj nem neked célzom ezt ... én azt mondom minél előbb derítsd ki,hogy mi a helyzet és ha szabad ... hajrá!De amíg nem vagy biztos a helyzetben...addig nem kéne viszonozni mert egyszer csak megtalál a csaja és letépi a fejed. :D
2010. nov. 3. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: ugyan nincs még bitos forrás, hogy most akkor van-e csaja vagy nincs, de ebben a helyzetben a kérdezőnek semmi oka nincs rá, hogy eleve azt feltételezze, hogy van csaja. Tegyük fel hogy lány vagy, képzeld el, ha megismerkednél egy sráccal aki bejön, és te is neki, elkezd udvarolni.. te közönyt színlelnél, amíg ki nem deríted, hogy nincs-e véletlenül csaja? Azért nem kell mindig a legrosszabb forgatókönyvből kiindulni:)
2010. nov. 3. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Meg amúgy.. Ha egy srácot elszed a barátnőjétől egy másik csaj, akkor az a kapcsolat már nem volt az igazi, továbbá a fú döntött így, őrajta múlt. Szóval semmiképp sem az új csaj a szutyok.
2010. nov. 3. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem a kérdezőnek szántam a szutyok jelzőt.

Csak volt egy hozzászólás és lereagáltam úgy az egész témát.

Lány vagyok,nem maradnék fagyos,de nem csinálnék semmi komolyat,amíg meg nem tudom mi a helyzet.Vagy ha nagyon tetszene a srác ezzel kezdeném a beszélgetést.Szia!Van barátnőd?

Ennyire egyszerű :D

Nem szedném el senkinek a barátját van ezernyi srác akik szabadok...nekem ők pont megteszik :)))

2010. nov. 3. 21:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem őrá értetted a szutykot, én is általánosságban fejtegettem a témát, hogy ilyen helyzetben a meglévő kapcsolat szétesése legtöbbször nem az új csaj felelőssége, még akkor sem, ha jelezte a tetszését, hisz a srác döntése.
2010. nov. 3. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez igaz,de én úgy gondolom,a nők nagy többsége nem csak leáll beszélgetni meg ismerkedni egy foglalt sráccal.80%-uk durván elkezd nyomulni és ezzel befolyásolja a srácot,aki egyből a farka után megy.Na.Vannak kivételek .. azt kell,hogy mondjam.De kevesen.Sajnos.
2010. nov. 3. 22:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én ilyet élőben még nem láttam..
2010. nov. 3. 23:33
 18/18 anonim válasza:

Én már jártam így, egy esküvőn voltunk, és a srác mellett ott ült a barátnője, de annyira nézett, hogy még az anyám is észrevette. Nem zavart volna, csak hát a barátnő az mégis csak barátnő. De szerintem a nézés még belefél, és a flört is, de a csók meg a többi, az már nem.

Most is valahogy így vagyok, tetszik egy srác, akiről tudom, hogy barátnője van, de úgy mondta, hogy függőben lévő kapcsolata, és majd később megbeszéljük az egészet. Ha vége lenne a kapcsolatának, szerintem nem miattam lenne vége, hiszen a srác dönt úgy, hogy vége, bár az is igaz, hogy ha én nem lennék a képbe, nem lenne vége.

Ha tetszik neked a srác és úgy veszed észre, hogy te is neki, beszéljétek meg, hogy most akkor mi a helyzet.

2011. febr. 26. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!