Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak barátnője van, akkor bámul egész este? És ad olyan "jeleket", mintha tetszenék neki?
Fiúk, ti flörtöltök így lánnyal, ha nem vagytok egyedülállók?
Nem tudom, hogy van-e baránője, azért kérdezem :) Szokása ez a férfi nemnek?
Nem a kérdezőnek szántam a szutyok jelzőt.
Csak volt egy hozzászólás és lereagáltam úgy az egész témát.
Lány vagyok,nem maradnék fagyos,de nem csinálnék semmi komolyat,amíg meg nem tudom mi a helyzet.Vagy ha nagyon tetszene a srác ezzel kezdeném a beszélgetést.Szia!Van barátnőd?
Ennyire egyszerű :D
Nem szedném el senkinek a barátját van ezernyi srác akik szabadok...nekem ők pont megteszik :)))
Én már jártam így, egy esküvőn voltunk, és a srác mellett ott ült a barátnője, de annyira nézett, hogy még az anyám is észrevette. Nem zavart volna, csak hát a barátnő az mégis csak barátnő. De szerintem a nézés még belefél, és a flört is, de a csók meg a többi, az már nem.
Most is valahogy így vagyok, tetszik egy srác, akiről tudom, hogy barátnője van, de úgy mondta, hogy függőben lévő kapcsolata, és majd később megbeszéljük az egészet. Ha vége lenne a kapcsolatának, szerintem nem miattam lenne vége, hiszen a srác dönt úgy, hogy vége, bár az is igaz, hogy ha én nem lennék a képbe, nem lenne vége.
Ha tetszik neked a srác és úgy veszed észre, hogy te is neki, beszéljétek meg, hogy most akkor mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!