Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság megmentése?

Figyelt kérdés

Súlyos problémával fordulok hozzátok.

Nyugodtan jöhetnek támadó kommentek is,de a legjobb az lenne ha megtudnám menteni a házasságomat.

2021-ben született egy közös kisfiúnk a férjemmel(egyébként nekem 4 gyermekem van a kisfiúval együtt,3 a korábbi házasságomból).

Nem pont azon a napon mikor megszületett a fiam,de azóta fokozatossan eltávolodtunk egymástól a férjemmel,mintha egy rohadt nagy szakadék lenne köztünk amit egyikünk sem ér át.

A gyerek 3 éves lesz novemberben,még mindig nem jól alszik,köztünk is alszik.

Nincs,nem volt szex,nincs egy csók egy ölelés,csak állandó viták kvázi a kimerültség miatt.(szerintem)

A gyerek dackorszak közepén,hiszti ezerrel.

Olyan szinten ki vagyunk hogy kb összeesünk,szinte csak kis szikra kell hogy pattanjunk.

A nőknél jellemzőbb ez de itt a férjemnek van,nincs szex,folyton fáradt elalszik.

Majd nem bírtam tovább,megcsaltam.

Amitól totál kikészültem,viszont teljesen tudom az ide vezető utat miért történt,adni semmit nem adott.

Azt hittem megoldja a gondjaimat de még rosszabb lett minden.

Nem tudom hogy tudnánk egymáshoz vissza találni,de annyira szeretném vele helyre hozni.

De nagyon gyakoriak a viták.

Nulla közösen töltött időnk van,elmegyünk dolgozni,rohanás a gyerekért,hétvége ugyanez,sosem vagyunk a gyerek nélkül.

Nincsen segitségünk nem tudjuk soha senkire bízni a szüleink élnek,de alkalmatlanok hogy rájuk bízuk öket.

Babysittert próbáltam de

Annyira szeretném újra nőnek érezni magam a férjem mellett,nem álomba sírni magam az éppen aznapi vitától.

Akik hasonlón keresztül mentek segitenétek tippekkel?

júl. 28. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Párterápia. Segítség nélkül nem fog menni. Egy szakember segíthet - vagy megoldani, vagy felismerni, hogy hogyan tudjátok elengedni egymást a legkevesebb sérüléssel.
júl. 28. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

3 éves gyereket tessék kiköltöztetni közületek. Semmi keresnivalója ott, sem a ti hálószobátokban. Tessék megnevelni, hogy tudja mit szabad és mit nem.

Keress egy normális babysittert és passzold le a gyerekeket hetente 1x, hogy tudjatok nyugodtan beszélgetni, pihenni 1 napot.

júl. 28. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

"A gyerek 3 éves lesz novemberben,még mindig nem jól alszik,köztünk is alszik"

Nem szeretnék ítélkezni felettetek, de azért érzed, hogy ezt ti rontottátok el, ugye? Sok párosnál látom ezt, hogy a gyerek nem alszik még 2-3 évesen se, és nincs rendes bioritmusa. Hallom a szülők panaszát, de később a mondadójukból kihámozható, hogy nekik sincs igazán bioritmusuk, össze-vissza esznek és alszanak, nincsenek szabályok. Láttam már párt fél éves karonülővel meg egy 3-4 év körüli idősebb tesóval Tesco-ba menni HAJNALI KETTŐKOR. Gyerekeknek ilyenkor bőven ágyban volna a helyük és nem csak valami elavult etika miatt, hanem mert az egészséges élethez kell a pihenés, a megfelelő pihenés, éjszakai alvás.

Így most se nektek, se neki nem jó. Néhány kisebb szabály következetes betartásával elérhető, hogy a gyerekben kialakuljon, hogy este álmos, reggel kb. hasonló időben ébred kb. mindig ugyanakkor éhes. Mint a háziállatoknál (ez most nem azt jelenti, hogy egyformán kezelném őket, de az elv hasonló). Most így már késő, szóval kár a szóért.

Magára a kérdésre pedig sajnos azt kell, hogy írjam (laikusként), hogy egyrészt (ha még nem történt meg) be kellene vallani a társadnak, hogy mi történt (persze jobb volna megúszni, de így mindig ott marad, és majd évek múlva ér utol a múlt, ami rosszabb! Sokat hazudtam életemben, szóval tudom milyen) és utána - ha képes megbocsátani - szakembert felkeresni.

júl. 28. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Első gyerek külön aludjon. Szakítani időt egymásra minden nap.
júl. 28. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem a közöttük alvó gyerek miatt nem szexelnek, csak mondom, és a vitáikat sem az okozza, hogy közöttük alszik. Nem értem én ezt, a 3 gyerek is veletek él, nem? Nehezen hiszem, hogy mellettük olyan baromi sok időtök volt egymásra, szóval nem a 4. gyerek miatt lett hirtelen 0 időtök egymásra szerintem. A másik, hogy 3x neveltél csecsemőt, illetve 3 kisgyereket - mire számítottál? Vagy az előző házasságod is így ment tönkre? Férjednek nincs gyereke az előző házasságából? Nem beszéltetek erről, a várható nehézségekről, mi lesz, hogy lesz, hogyan fogtok 4 gyerek mellett időt szakítani egymásra? 3 év alatt nem tudtátok megoldani, hogy ha nem is heti szinten, de néha legyen program kettesben, akkor most hirtelen mitől oldódna meg? Ha eddig önerőből nem oldottátok meg, akkor marad a szakember, de mindkettőtöknek nagyon kell akarni.
júl. 29. 01:25
 6/6 anonim ***** válasza:
37%

Hat nem tudom…egyaltalan hogy gondoltad, hogy azzal, hogy megcsalod, barmi is megoldodik? Kezdjuk ott, hogy osszejott veled ugy, hogy nem is egy, de harom gyereked volt. Elfogadta oket, lett egy negyedik. En ertem, hogy nem vagy boldog es nem erezted magad nonek, de miert volt szukseg a megcsalasra? Nehogy azt ird, hogy igy rajottel, milyen fontos a ferjed… ezt mindketten alaposan elrontottatok, de szamomra a megcsalas megbocsathatatlan lenne, teljesen mindegy, mi miatt tortent. Az oda vezeto ut kettotokon mult, de te lepted meg, donthettel volna mashogyan is.

Legyel vele oszinte, mondd el neki. Ezek utan terapiarol hallani sem akar majd.

júl. 29. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!