Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem enged semmit?
Figyelt kérdés
Nemrégiben is voltunk egy strandolni, de nem engedte a barátom hogy plusz pénzért használjak egy másik csúszdát. Szerinte ez egy hülyeség. Mindig mindenhonnan siet haza, ahova én szeretnék menni, oda nem jön velem.
Ha felveszek egy olyan ruhát, ami neki nem tetszik, mondja hogy vegyem le. Mások megdicsérnek az adott ruhában, na ő nem.
Bárhová megyünk nem érzem hogy jól éreznèm magam mellette, inkább szarul hogy bármi amit kitalálok az nem jó.
júl. 28. 17:20
3/13 anonim válasza:
Gratulálok a párválasztásodhoz. A probléma nem nagy, mert se nem beszéled meg vele, se nem cseréled le a párodat.
5/13 anonim válasza:
Talán pröbáld meg a tudtára adni, hogy ez így neked nagyon nem jó.
6/13 A kérdező kommentje:
Mondtam, de nem érdekrlte.
júl. 28. 19:48
7/13 anonim válasza:
Akkor dönts: Maradsz vele és élsz elnyomásban, vagy szakítasz!
9/13 anonim válasza:
Fogsdok nem fogja elhagyni, mert biztos valami jóképű gyereky aztán lehet vele vagizni a barinők előtty hogy neki milyen helyes bikája van. Az se számítana, ha még verni is ezt a szerencsétlent, lényeg a demozás a barinők előtt.
10/13 anonim válasza:
Mióta nem illesz össze vele ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!