Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet-e Házisárkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet-e Házisárkány egy olyan nő, aki rendszeresen alaposan ki van elégítve?

Figyelt kérdés
ennek a folytatása lenne: A Házisárkány szerintetek azonos a kielégítettlen nővel? ( https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

júl. 25. 18:31
A kérdező szavazást indított:
(nő vagyok) igen
(nő vagyok) valószínű
(nő vagyok) részben
(nő vagyok) nem valószínű
(nő vagyok) nem
(ffi vagyok) igen
(ffi vagyok) valószínű
(ffi vagyok) részben
(ffi vagyok) nem valószínű
(ffi vagyok) nem
34 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem csak ettől függ. Az is lehet, hogy a személyisége alapból olyan. De ennyi sárkányos kérdés után lassan már valami fantasyban érzem magam.
júl. 25. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Én csajom mindíg dugás után kattant be és kezdett féltékenykedni!
júl. 25. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Csicska papucs és buta pasik mellett válnak azzá csak. Köze nincs a szexhez.
júl. 25. 18:58
 4/9 A kérdező kommentje:

#1) bocsi, ígérem több nem lesz!

#2) a fejemben ez nem fér össze. Ha a férj egy f@sz akkor nem működhet jól a szex! Ha mégis jól működik, akkor valami érdek lehet a háttérben, hogy a Nő Vele marad. (De akkor meg azért nem lesz sárkány...)

#3) érdekes...

#4) lehet benne valami, csak a buta (butább) pasikkal nem fekszenek le a Nők!

júl. 25. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ha tényleg ki van elegítve testileg és lelkileg, nem.

Én akkor kezdek mérges lenni és ideges ha nincs szex. Ha van, akkoe kis cuki vagyok és aranyos. 🥹

Perzselő párom bírja a tempót velem.

júl. 25. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
Hogyne lehetne! N
júl. 25. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Siman lehet. A szex csak elenyésző része a történetnek.
júl. 26. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, ezek sarkítások.

Voltam olyannal, aki megcsalt, és akkor nem volt normális. Minden nap volt kb szex és stb és élvezte, de mást is olykor.

Voltam nárcisztikus pszichopatával is, aki csak rám tolt minden szrt, ami javát ő okozta, megbeszélni közel lehetetlen volt vele bármit, de a farkamba bele akart ülni, meg olykor úgy sok esetben nehezen is tudtam azzal foglalkozni, hogy előtte miket művelt, na meg "majd megbeszéljük" ... meg stb

júl. 27. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
ma 14:54-es vagyok, amúgy sem hiszem, hogy túlságosan reprezentatív lenne itt egy felmérés, pláne egy ilyen így
júl. 27. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!