Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet-e Házisárkány egy olyan nő, aki rendszeresen alaposan ki van elégítve?
#1) bocsi, ígérem több nem lesz!
#2) a fejemben ez nem fér össze. Ha a férj egy f@sz akkor nem működhet jól a szex! Ha mégis jól működik, akkor valami érdek lehet a háttérben, hogy a Nő Vele marad. (De akkor meg azért nem lesz sárkány...)
#3) érdekes...
#4) lehet benne valami, csak a buta (butább) pasikkal nem fekszenek le a Nők!
Szerintem ha tényleg ki van elegítve testileg és lelkileg, nem.
Én akkor kezdek mérges lenni és ideges ha nincs szex. Ha van, akkoe kis cuki vagyok és aranyos. 🥹
Perzselő párom bírja a tempót velem.
Férfi vagyok, ezek sarkítások.
Voltam olyannal, aki megcsalt, és akkor nem volt normális. Minden nap volt kb szex és stb és élvezte, de mást is olykor.
Voltam nárcisztikus pszichopatával is, aki csak rám tolt minden szrt, ami javát ő okozta, megbeszélni közel lehetetlen volt vele bármit, de a farkamba bele akart ülni, meg olykor úgy sok esetben nehezen is tudtam azzal foglalkozni, hogy előtte miket művelt, na meg "majd megbeszéljük" ... meg stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!