Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Házisárkány szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Házisárkány szerintetek azonos a kielégítettlen nővel?

Figyelt kérdés
A válaszodba kérlek tegyél egy utalást a nemedre (♂ ♀) ha van rá lehetőség.

júl. 24. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem, de van a két halmaznak közös metszete. A házisárkány a házsártos nő. Magához akarja igazítani a párját, de ő maga nagyon vigyáz a komfortzónájára.
júl. 24. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Több oka is lehet ennek. Nem csak az ha kielégítetlen a nő.

Persze lehet ez is.

De lehet az is, hogy a személyisége ilyen.

Vagy a férfi hozza ki belőle. Vagy nem az csak a férfi mondja azt rá.

júl. 24. 17:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szavazást, meg különösen a válaszokat / kommenteket!

#x) <- Ezek a számok hivatkozások lennének a válaszokra.

#1) jó lenne az is, vagy bármi csak lenne! De utólag látom hogy a kérdőívet kellett volna úgy kiírnom.

#2) én megbocsájtó vagyok, hozzászoktam a hangulat ingadozáshoz, meg amúgy is mindig készen állok, másrészt meg feszültség levezetésre is jó lehet egy kis összebújás...

#3) szerintem ez ennél bonyolultabb! (és valahol egy ördögi kör)

#4) azzal a részével egyet értek, hogy elhanyagoljuk a másikat, de ha a házi sárkányhoz még hozzá se bújhatok, akkor megint az ördögi körnél vagyunk.

#6) Mintha a feleségem hallanám! Igazad is van!

- Minek levinni a kukát, ha még fér bele? (néhány sörös kupak, fogpiszkáló, stb.) Ha már nem, akkor levisszük majd!

- Szerintem se várjátok meg, h a férjednek kurvára fájjon a foga! ;)

- Ha már a tanulmánynál vagyunk, akkor a Nők miért nem fogadják el, hogy a ffiak különböznek a nőktől? (lehet ez is egy külön kérdést megérne)

#7) Ha a feleségem mindent el akar intézni, akkor engedem Neki! Ha rám bíz feladatokat, akkor azokat igyekszem észben tartani és elintézni! (Ez csak megegyezés kérdése lenne)

#8) Az exed tudhat valamit arról, hogy "vonzon be" pozitív dolgokat! ;)

#- Azért ne általánosítsunk! Alapjában mindenki becsületes őszinte, aki meg nem ott is a többség félelemből szépít, nem pedig vmi hátsó szándékkal!

#9) Régebben én se gondoltam volna, de nemrég megvilágosodtam: valami kapcsolatnak kell lennie!

(rendesen kielégített házisárkányt még soha senki nem látot szerintem, de fel is teszek egy ilyen kérdést, ha lesz rá időm)

#10) Valami összefüggés a feminizmussal is lehet.

#11) Ezt egy kicsit emészenem kellett ... és igaz valahol a, szinonímái egymásnak. Mindenesetre egyik sem nőies!

#12) Biztos több oka is lehet, de hogy vkinek az alaptermészete ilyen lenne, azt azért kizártnak tartom!

júl. 25. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!