Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Házisárkány szerintetek azonos a kielégítettlen nővel?
Több oka is lehet ennek. Nem csak az ha kielégítetlen a nő.
Persze lehet ez is.
De lehet az is, hogy a személyisége ilyen.
Vagy a férfi hozza ki belőle. Vagy nem az csak a férfi mondja azt rá.
Köszönöm a szavazást, meg különösen a válaszokat / kommenteket!
#x) <- Ezek a számok hivatkozások lennének a válaszokra.
#1) jó lenne az is, vagy bármi csak lenne! De utólag látom hogy a kérdőívet kellett volna úgy kiírnom.
#2) én megbocsájtó vagyok, hozzászoktam a hangulat ingadozáshoz, meg amúgy is mindig készen állok, másrészt meg feszültség levezetésre is jó lehet egy kis összebújás...
#3) szerintem ez ennél bonyolultabb! (és valahol egy ördögi kör)
#4) azzal a részével egyet értek, hogy elhanyagoljuk a másikat, de ha a házi sárkányhoz még hozzá se bújhatok, akkor megint az ördögi körnél vagyunk.
#6) Mintha a feleségem hallanám! Igazad is van!
- Minek levinni a kukát, ha még fér bele? (néhány sörös kupak, fogpiszkáló, stb.) Ha már nem, akkor levisszük majd!
- Szerintem se várjátok meg, h a férjednek kurvára fájjon a foga! ;)
- Ha már a tanulmánynál vagyunk, akkor a Nők miért nem fogadják el, hogy a ffiak különböznek a nőktől? (lehet ez is egy külön kérdést megérne)
#7) Ha a feleségem mindent el akar intézni, akkor engedem Neki! Ha rám bíz feladatokat, akkor azokat igyekszem észben tartani és elintézni! (Ez csak megegyezés kérdése lenne)
#8) Az exed tudhat valamit arról, hogy "vonzon be" pozitív dolgokat! ;)
#- Azért ne általánosítsunk! Alapjában mindenki becsületes őszinte, aki meg nem ott is a többség félelemből szépít, nem pedig vmi hátsó szándékkal!
#9) Régebben én se gondoltam volna, de nemrég megvilágosodtam: valami kapcsolatnak kell lennie!
(rendesen kielégített házisárkányt még soha senki nem látot szerintem, de fel is teszek egy ilyen kérdést, ha lesz rá időm)
#10) Valami összefüggés a feminizmussal is lehet.
#11) Ezt egy kicsit emészenem kellett ... és igaz valahol a, szinonímái egymásnak. Mindenesetre egyik sem nőies!
#12) Biztos több oka is lehet, de hogy vkinek az alaptermészete ilyen lenne, azt azért kizártnak tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!