Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Házisárkány szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Házisárkány szerintetek azonos a kielégítettlen nővel?

Figyelt kérdés
A válaszodba kérlek tegyél egy utalást a nemedre (♂ ♀) ha van rá lehetőség.

júl. 24. 12:58
A kérdező szavazást indított:
igen
valószínű
részben
nem valószínű
nem
47 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Az miért nem jó, ha leírja mindenki, hogy pl "Igen. Férfi"?
júl. 24. 13:17
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a házisárkány viselkedés egy rossz beidegződés, független a kielégítettségtől. Nőként nem értem hogy lehet valakivel lefeküdni azután, hogy mindjuk napi szinten leüvölti a fejedet egy mosatlan pohár miatt, vagy akármi miatt.
júl. 24. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
A házisárkányt a lusta, nemtörődöm pasik termelik ki.
júl. 24. 13:33
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Alapvetően személyiség kérdése. Néha lehet, hogy arra egy ellenreakció, hogy a férfi elhanyagolja a nőt, lusta, kamus, de akkor sem ez a fő ok.

N

júl. 24. 13:37
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
#4 és rengetegen sokáig tudják leplezni, majd egyszercsak előbújik ez az énjük.
júl. 24. 13:41
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

A házisárkány általaban attól van, hogy a nő viszi a hátán az egész háztartást. Gyerek előtt férjem is adta a tökéletes pasit, azóta meg kb átment ő is gyerekbe. Én egész nap takarítok meg az igazi gyerekkel vagyok. És akkor még neki is szólni kell, hogy ugyan a budit takarítsa már le maga után, vagy ha a gyerek odamegy hozzá egy játékkal, akkor ne a telefonját csesztesse már. Vagy hogy kérjen időpontot fogorvoshoz, mert hónapok óta fáj a foga és így nem akarok vele csókolózni. És nem, régebben nem volt ilyen ami az igényességet meg a háztartást illeti.

Most volt egy szabad hétvégénk gyerek nélkül, annyira rohadt jó volt nem házisárkánynak lenni, hanem kedves, bújós nőnek. Én sem szeretek egész nap utasításokat osztogatni, nekem is elegem van nap végére a saját hangomból. De ha nem teszem, akkor a férjem simán ellakna egy putriban. Nemrég jött szembe velem egy szociológiai kutatás, nem tudom mennyire komoly, meg hány fős volt. De az eredmény szerint a férfiak konkrétan nem vesznek észre egy csomó elvégzendő feladatot. Képeket mutogattak a résztvevőknek hogy mi van rajtuk, és a nők pl rögtön azzal jöttek, hogy egy teli kuka, le kéne vinni a szemetet. A férfiakat meg tök más ragadta meg ugyanarról a képről. Az agyuk blokkolta a háztartási munkákat. Nyilván mindig tisztelet a kivételnek, rengeteg dolgos férfi is van. De az átlagra az jött ki, hogy totálisan ignorálja a házimunkát, valószínűleg ez a két nem eltérő szocializációs folyamatának az eredménye. Na ezért pofázik egész nap egy csomó nő.

A szex már csak egy következmény, mert kinek van kedve egy lusta fsszal ágyba bújni, (pláne ha az még a testét is elhanyagolja mint sok ember házasság után). Sokkal több kedve lenne a nőknek a szexhez, ha a faszijuk egy igényes, kompetens partner lenne, nem plusz egy vásott kölyök akinek ki kell adni az ukázt mert magától nem látja mit kell még megcsinálni.

júl. 24. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem, inkább attól lesz valaki az, hogy a párja teljesen magára hagyja és egyedül kell intéznie mindent. A #6-os jól kifejtette.

N

júl. 24. 14:26
 8/13 anonim ***** válasza:
10%

Az exem ezt az idézetet rakta ki az összeveszésünk után.

" Nem az a férfi aki megvéd a sárkánytól,hanem az aki akkor is elvisel ha én vagyok a sárkány"

Nem hatott meg a szöveg mert ezzel arra utalt, hogy neki bizony mindent el kell nézni és meg kell bocsájtani, de neki ne kelljen változtatni semmin, ő ilyen és így kell elfogadni.

Tipikus önző. Nekem több jogom van mert én nő vagyok és nekem jár a kedvezmény..

Mikor lesznek már becsületesek a nők??

júl. 24. 14:30
 9/13 anonim ***** válasza:
4%
Kifejezetten igen.
júl. 24. 14:54
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
Nagyon elment az eredeti kérdés a feminizmus irányába.
júl. 24. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!