Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret ha ezért szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret ha ezért szakítani akar velem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi 1 hete járunk. MÁr modnta sokszor h mlyen jó lenne ha ott aludnék , mondtam neki h 1 hét után biztos hogy nem fogok ott aludni. Most őszi szünet van kb 2-er tudok bemenni mert elfoglalt leszek. Ahol ő lakik én ott járok suliba és én kollégista vagyok , szóval azt mondta h lehet h hagyni kéne ezt az egészet mert naponta csak 2 órát tudunk találkozni...Hát nekem ez nagyon rosszul esett. Szerintem bőven elég 2 óra. Szeret vagy nem is? 2 óra az azért elég nem?
2010. nov. 1. 12:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
....és van aki 7 hónapig egyszer sem látta,még is szerette és szereti még mindig ,csak már reménytelenül....
2010. nov. 1. 15:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy gyerekesen viselkedsz, hiszen még gyerek vagy. Valószínű nem szerelmes, ha emiatt akar elhagyni. Csak azért, hogy ne hagyjon el, pedig nehogy ott aludj nála. 14 éves kislány otthon aludjon, vagy a barátnőinél.
2010. nov. 1. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!