Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nonstop velem akar lenni, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonstop velem akar lenni, ez idegesit?

Figyelt kérdés

Adott a problema miota a baratommal jarok azota minden egyes nap atjon hozzam!! Elso naptol, hogy jarunk jar at es amikor kifejezem, hogy lennek egyedul is akkor kb szomoru, hogy szerinte nem is szeretem.

Ha aznap dog faradt akkoris atvezet ide. Nekem meg mar ki van mindenem ettol, hogy nem tudok egy nyugis delutant sem eltolteni, mert mar itt terem pontban 5kor vagy 6kor ahogy vegez.

Masnak is ilyen a parja? Ez normlis, hogy egy eve mindennapjon at ha kell ha nem?

2024. júl. 23. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Meg kell neki mondani, hogy szereted, de kell neked több énidő, és egyetértek meg, hogy a héten 1 vagy két napot nem jön, mikor fel tudsz töltődni. Ha megsértődik, akkor ez van. Vagy kompromisszumot tud kötni, vagy hosszútávon tények jobb lesz, ha szakítotok.
2024. júl. 23. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Hú, én szerintem 2 hét után szakítottam volna... Egyáltalán nem egészséges szerintem az olyan hozzáállás, hogy éjjel -nappal együtt kell lenni, különben már nem vagy szerelmes...

Én ezer dolgot csinálok egyedül is, vannak hobbijaim pl, szeretek mondjuk relaxációs zenével, gyertyával jógázni (nyilván csendben), elolvasni egy jó könyvet, rajzolok, naplót írok, nővéremmel is sokat találkozok, vagy 1-2 baráttal, szülőkkel, olyan filmet nézek/zenét hallgatok, amit ő mondjuk nem szeret, stb stb.

2024. júl. 23. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rád telepszik. Ülj le vele erről beszélni,és ha nem lesz pozitív változás,akkor szakíts vele. Meg kell értenie,hogy két különböző ember vagytok,és az igényeitek is mások. Ha igazán szeret,akkor ezt elfogadja. Ha pedig csak egy olyan nő kell neki,aki felett uralkodhat,akkor dobd ki.
2024. júl. 23. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Ragaszkodó az biztos.

Az én idő viszont kell. Ez nem azt jelenti nem szeretnéd egyszerűen kell ilyen is. Olvasni, edzeni, hobbinak vagy csak pihenni. Ezt el kell fogadnia vagy nem lesz jó vége.

2024. júl. 23. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fullasztó lenne. Szerintem egészséges dolog az “én-idő“, ne hagyd hogy érzelmileg ennyire zsaroljon.
2024. júl. 24. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!