Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nonstop velem akar lenni, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonstop velem akar lenni, ez idegesit?

Figyelt kérdés

Adott a problema miota a baratommal jarok azota minden egyes nap atjon hozzam!! Elso naptol, hogy jarunk jar at es amikor kifejezem, hogy lennek egyedul is akkor kb szomoru, hogy szerinte nem is szeretem.

Ha aznap dog faradt akkoris atvezet ide. Nekem meg mar ki van mindenem ettol, hogy nem tudok egy nyugis delutant sem eltolteni, mert mar itt terem pontban 5kor vagy 6kor ahogy vegez.

Masnak is ilyen a parja? Ez normlis, hogy egy eve mindennapjon at ha kell ha nem?

júl. 23. 15:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Neked nem kell párkapcsolat.
júl. 23. 15:56
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az a fura, hogy téged ez zavar.
júl. 23. 15:56
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem vagy szerelmes, akkor igen, normális, ahogy érzel. A párod viszont beléd van esve, ezért minden idejét veled akarja tölteni. Ez így egyikőtöknek se lesz jó hosszú távon, de rövid távon se nagyon.
júl. 23. 15:58
 4/15 anonim ***** válasza:
40%

Teljesen rád telepszik.

Féltékenységből, vagy mert kapcsolat függő?

júl. 23. 15:59
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
3-as vagyok. Egyébként nekem is több én időre van szükségem, mint az átlagnak, csak azt akartam az előbbi hozzászólásommal mondani, hogy ha idegesít, hogy a párod veled akar lenni, abból tényleg gondok lesznek.
júl. 23. 16:00
 6/15 anonim ***** válasza:
76%

Pont az én ideje veszett el a kérdezőnek totálisan az elmúlt egy évben.

Kapott helyette érzelmi zsarolást, ha esetleg egyszer-egyszer a saját életét akarná élni.

júl. 23. 16:04
 7/15 anonim ***** válasza:
16%

És majd ha együttélésre kerül a sor? Vagy ne adja isten csaladalapításra, akkor hova fog szaladni a kérdező, majd nem engedi fel a pasit a lakásba, mert ő neki most énidő kell?

Szerintem sok hozzád hasonló nő van és sok hozzád hasonló nőt is ismerek és mind szingli, mert sajnos nekik sok énidő kell és ezt nem tudják a párkapcsolattal együtt normálisan kezelni. Hisz ha szerelmes az ember akkor minden idejét a párjával akarja tölteni, te nem vagy se szerelmes, és szerintem nem is leszek soha, mert számodra az énidő többet ér mindennél és ez miatt még gyereket sem akarsz, nagy összeget tennék rá, hogy te tipikusan olyan nő vagy aki nem akar gyereket, sem családot.

Jó neked egyedül, közöld ezt a pasival és szakíts inkább vele, hogy találja meg azt a nőt aki vevő rá, te meg sorozatozz, nézz filmeket, olvass könyveket, meg hallgass zenét és vegyél 2-3 macskát is. F

júl. 23. 16:45
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Nincsen baratja, akivel idot toltene? Neked baratnod, akivel elmennel valahova? Folyton otthon punnyadtok? Tarsasagi elet nulla?
júl. 23. 17:45
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj h az elao perctol ratelepszik a pasi.

Es itt nem egyutteles van hanem meg csak jarnak ismerkednek. De mar zsarolja a csajt ha veletlen annak kellene egy szusszanas

júl. 23. 18:21
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem arrol van szo, hogy soha nem akarok vele lenni vagy nem lenne vele jo. De az, hogy minden egyes nap atjon az neha kikeszit. Egyszeruen azt erzem, hogy hagyjon mar beken egy kicsit. Mehessek mar el a kondiba mozogni kicsit, legyen zene a fulembe es csend.

Szerintetek az a normlis, ha szimbiózisban elunk 0-24, mindig mindent csak egyutt lehet csinalni? Nekem ez nagyon sok!

Van rengeteg haverja, de miota velem van konkretan mindent lemond es sehova nem megy. Tobbszor kerdeztem miert nem mesz miert mondod le?? Azt mondja nelkulem sehova nem akar menni.

Az en baratim messze laknak igy kb 2-3havonta talalkozom veluk, azt nem tiltja nem szol erte bar mindig megjegyzi, hogy most mar vihetnem ot is meg o is jonni akar, nem erti meg, hogy nekem azaz egyetlen idom amikor “magamban” lehetek, mert amugy mindig velem van.

Semmi valos en idom nincs, mert mindig itt van esha massal foglakozom akkor beszel hozzam, hogy mire gondolok epp, miert nem ot olelgetem vagy puszilgatom menjek oda hozza nezzek filmet vagy akarmit. Jarunk sok programra azok jok, de megfulladok ettol, hogy minden egyes nap munka utan mar itt all az ajtoban es masnap fel8-kor megy el…ez mindennap… hetvegen es szabadságon meg 0-24 itt.

júl. 23. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!