Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan próbáljak beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljak beszélni vele a pénzről?

Figyelt kérdés

Együtt élünk az én lakásomban. Lakhatási költségeink én fizetem, Külön kasszán vagyunk. Sokat élelmiszerekre se költünk.

Ő így sokat tudna spórolni. Arról szeretnék beszélni vele hogy nem azért segítem hogy ne fizessen dolgokba hogy minden sz.rt össze vásároljon, amiket megvesz és hetekig hónapokig hozzá se nyúl de kellett.

Főzni nem igazán főz max havi 2x, de ő air frayert akar venni. Ha azt mondanám minek hisz alig szoktál főzni megsértődne, de feleslegesnek tartom.

Vett a kocsijába ventilátort szivargyujtóst, 1,5hónapja ahogy kibontotta ugyanott áll az étkező asztalon.

júl. 23. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Partnered, gyereked, ismerős?

Alapból a Mucika, azért fizetek én mindent, hogy te spórolni tudj. Ha huylesegekre költöd a pénzt, akkor innentől megosztjuk az összes költséget, mert így nem látom értelmét, hogy én fizessek mindent

júl. 23. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Lakva ismerszik meg az ember.

Egyrészt: ha külön kasszán vagytok, semmi közöd, hogy mire költi a saját pénzét. Az viszont nem külön kassza, ha te fizeted a létfenntartással járó költségeket mindkettőtökre, ő meg gyakorlatilag csak a saját hobbikiadásait fizeti, hanem élősködés. Le kell ülnötök megbeszélni (mégegyszer), hogy hogyan is vannak a pénzügyek....

júl. 23. 15:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Páromról van szó. Csak az a baj hogy megsértődik ha szóba hozom, mert azért ki szoktam fejezni nem tetszésemet.
júl. 23. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Akkor sertodjon meg. Felnőtt ember nem sértődik meg ilyenen. Miért vagy olyan huyle hogy eltartod? Miért nem spórolsz magadnak? Egyértelmű, hogy ő nem lát közös jövőt veled
júl. 23. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Azt kihagytad, hogy nem te fizeted, hanem a szüleid, és neked az egyetlen bevételed a rokkantnyugdíj. Kaját, egyebeket a csajod fizet. Szó sincs arról, hogy eltartanád. Inkább fordítva.

Egyébként meg: külön kassza. Semmi közöd hozzá. Kije vagy te neki? Főbérlő, maximum, de ez nem párkapcsolat.

júl. 23. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Az ilyet ki kell b*szni.
júl. 24. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!