Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire érthetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire érthetetlen lennék?

Figyelt kérdés

A párom nagyon megbántott, és nem is érti mivel. A hobbim a kertészkedés, de sajnos csak nagyon picike kertünk van (6x6m2), és télen amugy sem tudok semmit ültetni, kitaláltam hogy van egy ikeás ebédlöasztal ami pont elfér a pincében, és spec lámpával (már van ilyenem) télikertet tudnék csinálni bent a házban. Már el is képzeltem ahogy borsót ültetek és a tél kellös közepén milyen jól fog esni a friss vasárnapi húslevesbe. Semmi extrém magra nem gondoltam, max borsó meg bab. A páromnak elujságoltam hogy min dolgozom, de letörte a lelkesedésemet egyetlen pillanat alatt. Csak annyit kérdezett hogy “és minek is kell neked télikert? Van rendes kert.” Tényleg ennyire érthetetlen a hobbim? Vagy ennyire extrém ötlet a pincében télikertet csinálni? Nem

azért van hobbija az embernek mert az boldoggá teszi? Mi másért kertészkednék?? Ennyi erövel mindent meg lehet venni a boltban is, van mirelit teszkós borsó, hagyjuk abba a hobbikertészkedést és soha többet ne ültessek semmit, ès csak vegyem meg a boltban? Az a része bánt meg hogy nem èrti meg a lelkesedèsemet. Megjegyzem nem kellene neki egy ujját se mozditania, a projekt teljesen kivitelezhetö, és vállalom minden kis rèszletét.

júl. 23. 04:29
A kérdező szavazást indított:
Túl extrém az ötlet, ne legyen télikert. Megérdemlem a bunkó beszólását.
Utálja a párom a hobbimat, mindent megtesz hogy ne legyen sikeres télikertem.
Nem utálja a párom a hobbimat, de nem is ért meg engem.
Egyáltalán nem volt bunkóság a beszólása.
16 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Hogyha nem tudod megbeszélni a problémát csak kiakadsz másoknál, sose lesz boldog párkapcsolatod. Amire szükséged van, beszéld meg, érvelj. Hogyha látja, hogy számodra milyen fontos és még szeret, egész biztosan segíteni fog megoldást keresni.
júl. 23. 06:12
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ha valaki szereti a másikat az alap, hogy támogatja a hobbijában és meg akarja érteni. Ha nincs így ott valami nem stimmel. De érdekes, hogy van, aki a kérdezőt látja "hibásnak". Ki más támogatna és értene meg, ha nem az, aki mellettünk van? Komolyan nem értem az embereket.
júl. 23. 06:20
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen formában a télikert baromság. Egy asztalon nem terem meg a borsó. Az áram sokkal többe kerül, mint az a marék zöldség. Ha ez a hobbid, akkor télen olvasgass a témàról. A legnagyobb hideget leszámítva egész évben ad munkát a kert. Inkább a 36 nm-re építs melegágyást! Februárban, ha melegszik az idő, mehet bele az első salàta, retek, zöldhagyma.

Pár centin, akár az ablak párkányon, indulhat év elejétől a palánta nevelés. A paradicsom, a rebarbara, stb megterem cserépben is, a balkonon.

A pincébe meg vegyél gombát! Lehet kapni dobozban, zsákban, és nem kell neki semmi extra.

júl. 23. 06:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg ennyire érthetetlen a hobbim?"

Tenyleg. En is novenyekkel foglalkozom, es ez nem igazan mozgat meg masokat.

Amugy a borso es a bab az pont, hogy fenyigenyesebb kultura. A spenot, soska, torma, cekla megfelelobb lenne. Ja, es hidropinias kulturaban termeszd, mert ha foldet hasznalsz, tele lesz majd tozegleggyel.

40F incel

júl. 23. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!