Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők honnan veszik ezt a sok problémás pasit?
Megdöbbenve olvasom hogy ki milyen problémákkal küzd. Az egyikkel úgy beszélnek mint a kutyával, a másikat nyíltan csalják a harmadik meg összejön olyan pasival akinek 6 azaz hat (!) hónapja halt meg a felesége.
Mi jò ezekben a pasikban? Ha ezek nem kamukérdések akkor tényleg létezik hogy ezek voltak a legjobbak az összes közül?
Honnan veszik?
Gondosan kiválogatják. :-)))
Ui. az, hogy milyen defektes párt szedsz össze, az mutatja azt is, hogy neked milyen defektjeid vannak. (Hozzátéve, hogy teljesen egészséges ember sem lelkileg, sem testileg nem létezik.)
"akkor több tucat levelet fog kapni. "
ANnak a 80%-a egyből esik is ki. (öreg, ronda, kalandot keres, nem iskolázott, tükör előtt félmeztelenül pózolós, egyértelműen dugó pajtit kereső). A maradék 20% jó része pár randi után, annak a maradékáról meg később derülnek ki dolgok.
#5-ös eddig értem. De miért pont a legszarabb opciót választják?
Mi a háttere ennek?
Én már régóta sehonnan.
Régen tudod honnan vettem őket? Onnan, hogy esélyt adtam olyanoknak, akik sikertelenek a nőknél, mindenféle bajuk volt, magányosak voltak, és állításuk szerint sokkal jobban tudnának szeretni egy barátnőt, mint az átlag, ők jófiúk, ők megbecsülik a másik embert. A valóságban pedig beteg kis sz.arházik voltak, akiknek én 18-20 évesen még bedőltem. Aztán tanultam belőle.
1. Akinél minden rendben, az nem kérdez, nem veszed észre.
2. Sok nővel is vannak gondok (kapcsolatfüggő, nincs önértékelése, depressziós stb)
3. Nem mindig látszik előre a probléma, hajlamosak vagyunk a jót keresni, reménykedni, vagy akár másnak hinni (álomképbe beleszeretni vagy magába a szerelem illúziójába)
4. Vannak a könnyen megvezethető típusok. Van egy aggresszív és vagy manipulatív fickó, bármire ráveszi az ilyet. Ide tartozik a "bezzeg a jófiúk sosem kellenek" manipuláció is, aminek hatására valaki mégis belemegy, mert bűnösnek érzi magát, ha nem.
stb.
Egyébként nem tudom miért kell irigyelni őket. Egy rossz kapcsolat rosszabb, mint a szingliség.
" Ide tartozik a "bezzeg a jófiúk sosem kellenek" manipuláció is, aminek hatására valaki mégis belemegy, mert bűnösnek érzi magát, ha nem."
Tűpontos! :)
(8-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!