Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nem túl jó pasi honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem túl jó pasi honnan veszi a bátorságot, hogy szakítson egy csinos lánnyal?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori annyi, hogy szakított velem a barátom, azzal az indokkal, hogy nincs meg a szikra és hogy nem illünk össze.

Sose lesz ilyen nője mint én, mégis szakít velem.

júl. 22. 07:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Minek akarod, hogy veled maradjon, ha lenézed?

Miért akarna veled lenni, ha lenézed?

júl. 22. 13:47
 22/26 anonim ***** válasza:

"Utána jó sokáig hagytam teperni, sok-sok hónapig... ma már 4 éve együtt :)"

Mese habbal.

Persze, 3 hónapig az életed része volt, aztán másfél évre úgy eltűnt, hogy még csak véletlenül sem futottatok össze, azt sem tudtad kik a barátai, szülei, hol lakik... Aztán hirtelen újra megkeresett, hogy teperhessen utánad...

Honnan találtok ki ilyen sztorikat? 🤣🤣

júl. 22. 14:13
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem futottunk össze mert más-más városban élünk.

A szüleit 3 hónap alatt nem ismertem meg, mert ők meg isten tudja hol alföldön élnek.

Egy-két haverját ismertem felszínesen.

Ha akartam volna személyesen megkereshettem volna a lakásán, de ezzel, hogy így eltűnt eszem ágában sem volt.

Igen pont így történt, másfél év után megkeresett és kb fél évig próbálkozott mire megenyhültem.

Ha nem hiszed el, akkor is megtörtént :)

júl. 22. 14:18
 24/26 anonim ***** válasza:
Hasonlóan voltam én is. Szép vagyok, de összejöttem egy kevésbé vonzó pasival, gondoltam, hogy majd megbecsül. Hát, a nagy fenét. A férfiak nem így működnek. Akkor megtanultam, hogy nem szabad lejjebb adni. Ha már megszivat egy pasi, legalább nézzen ki jól!
júl. 24. 19:16
 25/26 anonim ***** válasza:

"Ha nem hiszed el, akkor is megtörtént :)"

"A szüleit... mert ők meg isten tudja hol alföldön élnek."

Itt buktad el újra a sztorit, mert azt hazudtad 4 éve együtt vagytok - és azóta sem tudod hol élnek a szülei a saját párodnak...

júl. 24. 23:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Te csinosnak tartod magad és közben nincs így valamint egy házisárkány HP vagy. A pasid szerinted nem túl jó és közben meg jóképű.

A volt pasid jobbat érdemel tőled.

júl. 25. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!