Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl jó pasi honnan veszi a bátorságot, hogy szakítson egy csinos lánnyal?
Röviden a sztori annyi, hogy szakított velem a barátom, azzal az indokkal, hogy nincs meg a szikra és hogy nem illünk össze.
Sose lesz ilyen nője mint én, mégis szakít velem.
Minek akarod, hogy veled maradjon, ha lenézed?
Miért akarna veled lenni, ha lenézed?
"Utána jó sokáig hagytam teperni, sok-sok hónapig... ma már 4 éve együtt :)"
Mese habbal.
Persze, 3 hónapig az életed része volt, aztán másfél évre úgy eltűnt, hogy még csak véletlenül sem futottatok össze, azt sem tudtad kik a barátai, szülei, hol lakik... Aztán hirtelen újra megkeresett, hogy teperhessen utánad...
Honnan találtok ki ilyen sztorikat? 🤣🤣
Nem futottunk össze mert más-más városban élünk.
A szüleit 3 hónap alatt nem ismertem meg, mert ők meg isten tudja hol alföldön élnek.
Egy-két haverját ismertem felszínesen.
Ha akartam volna személyesen megkereshettem volna a lakásán, de ezzel, hogy így eltűnt eszem ágában sem volt.
Igen pont így történt, másfél év után megkeresett és kb fél évig próbálkozott mire megenyhültem.
Ha nem hiszed el, akkor is megtörtént :)
"Ha nem hiszed el, akkor is megtörtént :)"
"A szüleit... mert ők meg isten tudja hol alföldön élnek."
Itt buktad el újra a sztorit, mert azt hazudtad 4 éve együtt vagytok - és azóta sem tudod hol élnek a szülei a saját párodnak...
Te csinosnak tartod magad és közben nincs így valamint egy házisárkány HP vagy. A pasid szerinted nem túl jó és közben meg jóképű.
A volt pasid jobbat érdemel tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!