Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl jó pasi honnan veszi a bátorságot, hogy szakítson egy csinos lánnyal?
Röviden a sztori annyi, hogy szakított velem a barátom, azzal az indokkal, hogy nincs meg a szikra és hogy nem illünk össze.
Sose lesz ilyen nője mint én, mégis szakít velem.
Azért mert szép vagy még nem lesz beléd minden férfi szerelmes. Lehet, hogy tényleg nem illetek össze és ő tényleg nem érez semmi pluszt.
Nekem volt egy elég csúnya esetem ami ehhez hasonló volt.
Együtt voltam egy sráccal, ég és föld voltunk mi a szépséget illeti, az én javamra. Ennek ellenére én halálosan szerelmes voltam belé.
Kb 3 hónapig voltunk együtt amikor egyik napról a másikra egyszerűen megszakította velem a kapcsolatot minden szó nélkül. Letiltott mindenhonnan, hívni sem tudtam, semmi.... senkinem nem kívánom ezt a helyzetet.
Aztán eltelt másfél év és megkeresett, bocsánatot kért és magyarázatot adott a viselkedésére, mármint erre nincs elfogadható magyarázat, de elmondta mi vezérelte.
Azt mondta borzasztóan megijedt, hogy egy ilyen nő van mellette és biztos volt benne, hogy csak idő kérdése mikor jövök rá, hogy ő mennyire kevés nekem és ott fogom hagyni.
Rettegett attól, hogy még jobban megszeret és összetöröm a szívét, ezt megszerette volna előzni.
Utána jó sokáig hagytam teperni, sok-sok hónapig... ma már 4 éve együtt :)
Rengeteg magányos "csinos" nő van.
Fő probléma, hogy azt hiszik, ez már mindenhez elég.
Jó munkahelyhez, gazdag férfihez, láblógatáshoz.
"miért félnek a férfiak a szép nőktől?" kérdezik mindig bizonyos nők büszkén, várva egy adag egofényezésre.
Normális nőt keresnek, aki mellett nem egy fejfájás az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!