Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemény?? Vagy én reagálom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény?? Vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Igen ez még kevés..

A munkahelyen egybe voltunk de őt el tették máshova. Így alig lássuk egymást. Azt mondja szeret engem meg fontos vagyok neki de teljesen nem úgy érzem. Ha mondom neki mindig én vagyok a hibás hogy kételkedem stb. Alig ír nekem, nem foglalkozik úgy mond velem. Addig látom míg be jön a munkahelyre műszakot váltunk és annyi, el is vál utunk..Mai nap folyamán már annyit nem irt nekem pá. Írtam neki és ő “fáradt” ezért nem írunk egész nap meg már esténként sem de azért egész nap elérhető. Vélemény? Valaki fűzzön hozzá valamit. Nemtudok kihez/kikhez fordulni..

júl. 21. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Nyilvánvaló, hogy a barátodnak minden fontosabb nálad. Sorry, de ez van.

Mit takar az hogy együtt vagytok? Vannak közös programok, nálad alszik néha, és te nála?

júl. 21. 17:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát mielőtt egy műszakban voltunk mentünk ide oda..

Aludni még nem aludtunk együtt.

Ő már ismeri a szüleim de én még az övét nem.

júl. 21. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣 Dehogy vagytok együtt.
júl. 21. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy együtt vagytok? Véleményem szerint, ha együtt vagytok (:D), hagyd el.
júl. 21. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kaotikusnak hangzik a helyzet, megérthető, ha frusztrált vagy. Szerintem itt csak az lehetne korrekt, ha megbeszélnéd vele mindezt. Megkérdeznéd, hogy ő mit gondol, elmondanád, hogy te hogy érzed és esetleg megpróbálnátok megoldani a problémát (tehát hogy neked nem elég a beszélgetés, kontakt), keresni valami kompromisszumot.

Így azt is tisztázhatjátok, hogy együtt vagytok vagy sem, vagy esetleg hogy álltok jelenleg.

Sajnálom a helyzeted és kitartást, küldök egy ölelést! <3

júl. 21. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
júl. 21. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sem együttlét. Sajnálom, ez nagyon frusztráló helyzet :(
júl. 22. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!