Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rola, en reagalom tul? Laikus velemenyeket varok
Baratnom egyutt aludt egy baratjaval 2 hettel ezelott. 3-4 eve ismerik egymast, eleinte ismerkedtek, baratnom mindig haver/baratkent tekintett ra, viszont a srac fel even keresztul abban a hitben elt, hogy tobb, mint egy sima baratkozos ismerkedes. Az evek soran meg is csokolta a paromat, aki viszont nem viszonozta, illetve tobbszor probalkozott. (Akkor meg nem voltunk egyutt) Kapcsolatunk elejen lebeszeltuk, hogy mi fer bele es mi nem a kapcsolatunkban, a kit altathatunk magunknal resz is porondon volt, amiben megallapodtunk, hogy barki, aki barmilyen szinten is tobb volt, mint sima baratsag az nem fer bele. Erdemes vele elbeszelgetnem errol? Elore is koszonom a valaszokat.
29/f, 28l
Ajj ez nehéz. Mert nekem is vannak lány barátaim, akikkel soha nem feküdnék le és nem vonz szexuálisan.
A volt valami olyan körülmény ami miatt gyanu felmerülhet h több is volt? Buli, pia volt? Ti épp rosszban voltatok? Azóta változott a bnőd?
Ha a párod szerint ő csak egy haver, akit leállított évekkel ezelőtt, akkor a "megállapodást" nem szegte meg szerintem.
De én féltékeny lennék az biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!