Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 47 éves házasok vagyunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

47 éves házasok vagyunk, férjem 69 éves én meg 66 éves vagyok. Férjem súlyos inzulinos,daganatos, és szívbeteg súlyos vérnyomásbetegségekkel küzd. Már két éve semmi szex nincsen köztünk. Ki mit tenne a helyemben?

Figyelt kérdés
Férjemet egyáltalán nem érdekli a szex, de felém sehogyan sem közelit.Beszélgetéseink ezzel kapcsolatban csak a veszekedésekkel zárulnak, már nem merek hozzá szólni sem. Én sajnálom mert a 47 évben sok jókban volt részünk. De azért szeretném tudni azt, hogy hasonló párok ezt hogyan tudták megoldani? Vagy pedig ebben a korban éljük tovább az életünket szex nélkül?
2024. júl. 20. 18:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Lehet lepontozni az előző válaszadót, de sajnos igaz, amit írt.

Nekem egyetlen férfi rokonom sem élte meg még a nyugdíjat sem, selejtes szarok a magyar férfiak.

Szexre fiatal férfi való.

2024. júl. 20. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
69 éves embertől mit vársz jóasszony?? Örüljél neki hogy még él.
2024. júl. 20. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Szivbetegtől szexet akarsz? Meg akarod ölni..?
2024. júl. 20. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu
2024. júl. 20. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

De nagy bajod van.

Az én párom 42 éves, beteg, erős gyógyszert szed.

Nem képes szexuális életre.

De ez nem akadály, mert szeretem.

2024. júl. 20. 22:07
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem is kamu. Ennyi idősen 47 év házasság után a nő már örül, ha békén hagyják. Amúgy meg beteg, szegény, hagyd már.
2024. júl. 20. 22:22
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Fordított nemekkel megkapnád, hogy hagyd el, mert neked jár a szex.
2024. júl. 20. 23:44
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen a férjem építőiparban vasbetonszerelőként dolgozott. Azért is tettem fel a kérdésemet, mert rendszeresen olvasom itt a portálon, hogy még 70 év feletti férfiak is aktívak szexben.Én soha a férjemet nem csaltam meg, és ez fordítva is igaz. Férjem végigjárta a lehetséges megoldásokra az orvosi szakrendelőket, de semmi nem segített szegénynek, a drága gyógyszerek sem. Én így fogadom el a férjemet a hátralévő időnkre.Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2024. júl. 21. 06:46
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
Az nem zavar hogy alig él?
2024. júl. 21. 07:53
 20/20 A kérdező kommentje:
19. válaszolónak. Mindent megteszek, hogy jobb legyen a férjemnek!
2024. júl. 21. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!