Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 éves házasok vagyunk, férjem 69 éves én meg 66 éves
vagyok. Férjem súlyos inzulinos,daganatos, és szívbeteg
súlyos vérnyomásbetegségekkel küzd. Már két éve
semmi szex nincsen köztünk. Ki mit tenne a helyemben?
Két éve nincs semmi és mégcsak most tetted fel a kérdést?
júl. 20. 18:54
Ilyen korban már sűrűn előfordul egyik vagy másik részről is.
júl. 20. 18:55
Most komolyan: cukorbeteg, daganatos, minden baja van, és a szex a legfontosabb???
júl. 20. 18:55
júl. 20. 18:56
Előfordul ez fiataloknál is. Ismertem harmincas házaspárt, ahol állítólag 10 éve nem volt szex, csak mikor a gyereket megcsinálták.
júl. 20. 18:59
#5 vagyok. Ha a férjed ilyen súlyos beteg, érthető, hogy nem érdekli a szex. Azért nem lehet vele beszélni erről, mert elég a maga baja, és egész biztosan ez is bántja. Tanácsot ebben nem igazán lehet adni, olyat főleg nem, hogy hagyd el emiatt. Ilyen esetben szerintem erkölcsileg elfogadható egy szerető, csak az sajnos bonyodalmakkal jár. Megértem és sajnálom a helyzetedet. Kitartás.
N
júl. 20. 19:06
Sajnos tuti megoldast én sem tudok. A férjemmel mi 40-esek vagyunk és 6 éve nincs semmi. Neki "csak" a vérnyomásával van baj, szed rá gyógyszereket, amik valószínűleg erre is kihatnak, de már az is csoda, hogy ezek legalább fixen 150 alatt tartják a vérnyomását, szóval ezért eszembe nem jutna cirkuszolni. Nekem piszkosul hiányzik, neki egyaltalán nem. Én elkezdtem magamnak játékszereket venni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy olyan mint az igazi, mert köze sincs hozzá, teljesen más, de a semminél sokkal jobb. Nálam a szerető nem fér bele, de van akinél ez a megoldás. Ezt sajnos mindenki csak a saját próbálkozasaival tudja áthidalni, nincs fix recept.
júl. 20. 19:31
Hagyd szegényt, meg fog halni nemsokára.
Keress egy tökös 30-as fickót szexre, ők még férfiak, nem úgy mint a 40-50 feletti trottyosok.
júl. 20. 19:55
Szégyen ez ha neked ilyenen jár az eszed.
Ő egy beteg ember és az is lehet hogy miattad lett beteg, mert eddig húzta az igát, dolgozott és kereste a pénzt.
Kiváncsi lennék hogy te is annyit dolgoztál-e mint ő.
Nagyon sok együtt élésnél már 20 év után sincs semmi szex, mert ráunnak .
júl. 20. 19:59
Ismerősök között mint a legyek hullanak az ötvenes, hatvanas férfiak. Game over. 66 és 70 között harmadával több a nő mint férfi. Potenciáról egészségről ne is beszéljünk. 55 -és 65 között is 10% a nő többlet. Ergo egy potens 66 éves férfinak lejt a pálya.
júl. 20. 20:09
Kapcsolódó kérdések: