Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy súlyos autóbaleset után felkelve az első kérdése az volt, hogy hogy van a macskája (amikor nem utazott vele, és sose visszük ki a lakásból) és nem az, hogy örül, hogy lát minket, akkor a macskáját jobban szereti mint minket?
Szerintem azt se fogja fel, hogy hol van.
Az se mindegy, hogy ki az a "mi".
Nincs jelentősége! Max a filmekben..
Lehet hogy abban a pillanatban azt sem nagyon tudta hogy melyik bolygón van éppen.
Harry Potter is így indít valamelyik részben, amikor felébred a gyengélkedőn: "Elhozta valaki a seprűmet?" (Persze nem, a Fúriafűz szétcseszte)
Reflex, ébredés után sok butaságot mond az ember. Ilyenkor könnyű lebukni, lásd Breaking Bad telefonos esetén. "Nálad van a mobilod?" "Melyik?" esetét.
Szerinted tiszta tudattal, mindennek tudtában ébred fel? A nagy francokat. Valami ködös tudatállapottal próbálja meg összeszedni, hogy hol van és miért. Az is lehet, álmodott a mcskáról és az ébrenlét és alvás között megkérdezte.
Hogy juthat ilyen kérdés egyáltalán eszedbe?
Ő szent és még jól is járt.
Én műtét után mikor ment ki az altató csupa szexuális töltetű mondatokat mondtam, hogy mit tegyen az ágyban velem a barátom.
Hát kitisztulva amikor megláttam hogy kb 6an néznek rám akik velem voltak egy kórteremben..és mind nő..kegyetlen vissza is emlékezni.
Apukámat mikor egy hosszú műtét után felébresztették, még napokig hallucinált. Mindent látott, pillangókat a kórterembe, meg hogy tűzoltók jönnek be az ablakon.
Nem tiszta a tudatuk, még csoda, hogy a macska eszébe jutott. Nem tudni, hogy az agynak éppen melyik területe hogyan tisztul ki.
Nem jelent semmit, ne foglalkozz ezzel, örülj, hogy életben van.
"nem az, hogy örül, hogy lát minket"
Már teljesen jól volt agyilag, és ahogy meglátott, rögtön felfogta, hogy jól vagytok, a macskáról viszont kérdeznie kellett, mivel nem látta ott, és nem tudhatta, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!