Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok mindenben egyetertetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindenben egyetertetek a parotokkal?

Figyelt kérdés
En sok mindenben nem ertek vele egyet. Es idegesiti mikor ezt szova teszem, h ne baszogassam. Szerintem ennek nem lesz jo kimenetele mert ezekbol van a veszekedes, hogy sok mindent maskepp csinalnak. Pl mesel a vallalkozasarol, es elmondom h szerintem ez igy nem jo otlet..es ezen teljesen kiakad, hogy ne adjak neki keretlen tanacsokat csak nyugtazzam. Sok dontest amit hoz szerintem nem igazan ertek vele egyet. Pedig en csak jot akarok neki..
júl. 20. 18:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
A legtöbb dologban igen, viszont amiben nem abban nagyon nem
júl. 20. 18:36
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kéri a véleményed akkor mi okból hangoztatod? Nincs rá szüksége. Csak megosztaná veled az élete egy részét.
júl. 20. 18:37
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi tudjuk hol vannak a határaink és ezt nem igazán lépjük át. Minek? Sőt, vannak dolgok amikben nem értünk egyet, vagy legalább is mást akarunk. Ilyen az élet, ettől szép minden, főleg hogy hogyan tudjuk kezelni a kényes kérdéseket.
júl. 20. 18:40
 4/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem azzal van a gond, hogy külön véleményen vagytok, hanem azzal, hogy ő nem fogadja ezt el. Az én párommal is van amiben nem értünk egyet, de megbeszéljük és kész, sőt ő sokszor mondja is, hogy jó, hogy vannak dolgok amikben máshogy gondolkodunk mert megismerünk más nézőpontot.

Az már rossz ha nem tudja elfogadni a párod, hogy vannak dolgok amikről más a véleményed.

júl. 20. 18:49
 5/20 anonim ***** válasza:
4. Pont ez az! A lényeg az elfogadáson, más véleményének tiszteletben tartásában van. Az összes párkapcsolati probléma innen fakad: az egyik így akarja de mindenáron, nem érdekli hogy a másik nem akarja vagy nem úgy. Tolerancia. Probléma megoldás.
júl. 20. 18:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Oké, elfogadás. Akkor a kérdező is lesz szíves elfogadni, hogy a párja úgy szervezi az életét, ahogy. Tököm tele az ilyen megmondóemberekkel, akik mindig mindent IS jobban tudnak és ezt lépten-nyomon hangoztatják, habár senki se kérte. És a végén még hozzáteszik, hogy de én csak jót akartam.
júl. 20. 19:03
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. A 6-osnak is igaza van.

Vannak dolgok amikben én sem engedem a párom beleszólni, mert hiába akar jót, a munkámhoz nem ért és butaságot mond. Lehet nállatok is ez van kérdező, hisz írtad, hogy a vállalkozásába szólsz bele.

júl. 20. 19:07
 8/20 A kérdező kommentje:
De vannak más dolgok is amiben nem értunk egyet, es itt nehez eldonteni h ki engedjen..mert az sem szeretnem ha megszokná, hogy mindig en engedek..szerintem en okosabb donteseket hozok mint o, de hat ne szoljak bele..jo neztem vegig h rossz dontest hoz
júl. 20. 19:19
 9/20 A kérdező kommentje:
Nezzem*
júl. 20. 19:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdező az, akire gondolok, jó eséllyel még abba is beleszól, hogy a csaja hány centire rakja a poharakat egymástól a szekrénybe, meg hogy miért nem jó, ha előbb a jobb cipőjét húzza fel, nem a balt. Szóval ja, én is a falra másznék tőle.
júl. 20. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!