Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs egyetértés hogy 1 vagy 2 gyerek legyen, akkor a kompromisszumus megoldás az 1?
Általában a pasik akarnak többet mert azon kívul hogy megsimogatják a buksiját nekik röhögés csak egy gyerek.
Az 1.gyereknél bemutatkozik az apa hogy mennyire gebed bele a nő.
Ennek a függvényében döntenék csak. Ha tisztára leamortizált meg ha apuka kb azt se tudja hogy néz ki egy tankonyv meg neki nem jut eszébe a fogszabályzó se csak az anyjának, meg ha nem ő van táppénzen, meg nem ő jatszik homokozoban 3 évig nulla24, akkor kizárt hogy 2.at válllaljak.
Én megmondtam h a férjemnek h egy lesz és kész.
Egyrészt mert en szenvedek ebbe a sz*ros terhessegi.cukorba ami fix h 2.-nal is lenne es Nem fogom ujra vegigcsinalni!!
Másrészt szeretnem tamogatni anyagilag és már egy jogsi ára is 300ezer ft korul van, lehet keveset is irtam. Ugyhogy felolem azr csinal amit akar en eggyet szulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!