Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs egyetértés hogy 1 vagy 2 gyerek legyen, akkor a kompromisszumus megoldás az 1?
Kicsit problémás számomra, de sajnos a nő döntése a végeredmény a gyerekszámnál.
Én elhiszem, hogy a nő testéről van szó, de a család közös döntésének kellene legyen. Ezzel szemben a gyakorlat az, hogy ha a nő akar:úgyis lesz , ha nem akar:úgysem lesz gyerek. :)
14 kivéve ha a pasi nem foglalkozik a fogamzás megakadályozásával. Hány nő van, akit "véletlen" teherbe ejtenek, még akkor is ha ez kapcsolati eröszak. Nem olyan gyakori, mint amikor a nő "hazudik"/nem vesz be bogyót/azt hiszi, ha egy kimarad nem baj, sokan lesznek naivan terhesek, de ettől még a sötétben szexelők körében simán el lehet intézni, hogy ne legyen védekezés... most lehet mondani, hülye aki nem veszi észre a gumi nelküli szex érzetét, de én pl: alapesetben meg nem mondtam volna, csak az ejakuláció az, ami miatt nekem más érzés, mint óvszerben.
Én megmondtam a páromnqk hogy évekig nem akarok gyereket, nem bízom a tablettákban, mert egy hasmenés, hányás, antibiotikum vagy akármi bezavarhat és szabályos szedés mellett is teherbe lehet esni. Szóval óvszert használunk, amikor hőmérőzés meg mindenféle tünet alapján tudom, hogy nem vagyok termekeny a menzeszem előtt, akkor megszakítással vagyunk együtt 1-2 alkalommal. Neki ez amúgy nem jobb így, szóval elég ritkán fordul elő. Ő se akar még gyereket, és ő is nagyobb biztonságban érzi magát az óvszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!