Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Távkapcsoalt, utálom, h heti egyszer talizunk, most nem talizunk már, de telo, msn van. Ezt írta a bnőm:
Hiányzol.
Minden hiányzik belőled... Utálom a km-t ami elválaszt minket!!! Utálom!!!
Vissza akarlak kapni, a testeddel-lelkeddel együtt. Csak ezt tudom.
És azt, hogy nem akarok nélküled élni. Mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tudok. Tudok, mert muszáj. De nem akarok, mert azt érzem, hogy te a másik felem vagy... Akármilyen is a természeted...

azt h ki kénne már engedni a 6os kombínót:LL:D
Ezzel a kérdéseddel kicsit megijesztettél:DÉn épp most akarok belevágni egy táv kapcsolatban:)

00.37-es vagyok,akinek ment a "Te mit érzel?" kérdés..
Bár mi még csak pár hónapja vagyunk együtt, én sosem éreztem magam senkivel ennyire jól, mint vele és sosem szerettem ennyire senkit, és engem sem szeretett még senki ennyire. Azt hiszem át tudunk vészelni valamennyi időt, így, távkapcsolatban. De szerintem ez maximum 1-2 év. Valamelyikőtök nem tudja feladni az állását és a másik mellett munkát keresni? Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!