Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám ezt vele megbesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt vele megbeszélni anélkül, hogy megint összevesznénk?

Figyelt kérdés
1 éve jöttem össze egy osztrák sráccal, 2 hónapja költöztem oda hozzá Ausztriába. Beszélek németül, szóval a munkakeresés nem gond, be is adtam a jelentkezésemet néhány helyre, de nem igen hívnak vissza sehova. Amikor felhozom a témát, hogy hiába jelentkezem, mindig olyasmi válaszokat ad, hogy reméli nem úgy képzeltem el, hogy majd az ő nyakán fogok élősködni, szerinte csak kitalálom és nem is jelentkezek sehova, mert nem hiszi el, hogy nem kellek sehova. Amikor meg elmegyünk enni valahova, mindig ő szokta állni, de most már azért adjak bele én is, mert számára nem állapot, hogy mindig mindent ő fizet, biztos csak azért mentem ki hozzá, hogy ne kelljen semmit csinálnom. Illetve a szüleinek még nem mutatott be, mivel ők is hasonló véleményen vannak, hogy csak ki akarom őt használni.
júl. 16. 16:31
 1/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Sajnos, amíg nem találsz valamit, OKOS dolgot nemigen tudsz csinálni.
júl. 16. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Egyetértenék vele normál esetben, DE ez nem az, 2 hónap az nem olyan sok idő azért, hogy egy külföldi munkát találjon idegen országban.

Én a segítségét kérném, ő van a saját országában, egy fokkal csak jobban ismeri.

júl. 16. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Most már sokat nem tudsz. Előbb kellett volna állást keresni, aztán odaköltözni.

Addig meg keress fel munkaerő kölcsönzőket, hátha több szerencsével jársz. Viszont békülj ki a gondolattal, hogy a végzettségednél rosszabb állást fogsz kapni elsőre. De ez az állapot az, amikor a semminél az is jobb.

júl. 16. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Talán nem kellett volna elkapkodni az össze bùtorozást. Nagyon megalázò helyzetben vagy, én nem maradnék így együtt a sráccal. 33/N
júl. 16. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Ezt tudhattad volna előre. En már eleve itthon kerestem volna kint munkát egy rakat oldal van erre.
júl. 16. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ezt a kérdést tenném fel a helyedben, hanem azt, hogyan és mikor tudok ennek véget vetni. Ugyanis ahogy beszél veled az 🚩🚩🚩 Már ennyi idő után igyekszik dominálni, önbecsülésed aláásni. Komolyan ez kell neked?
júl. 16. 17:46
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

"szerinte csak kitalálom és nem is jelentkezek sehova, mert nem hiszi el, hogy nem kellek sehova."

És erre te nem mutattad meg neki az elküldött e-maileket?

Ti ennyire nem bírtok kommunikálni egymással?

Mondjuk a srácot sem értem, ha ennyire nem bízik benned, minek van együtt veled egyáltalán?

júl. 16. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy egy kint dolgozó ismerős mondta: ha ott bemész a helyi munkanélküli hivatalba, 2 óra múlva már van munkád. Csak nem mindegy, hogy milyen.

Ez mondjuk idehaza is igaz.

Amúgy meg ne is számíts arra, hogy egyhamar diplomás munkát fogsz találni. Szerintem egyelőre be kell érned pl. takarítással, vagy pincérkedéssel. Mondjuk azért is ki fognak köhög minimum 2000 eurót, plusz a borravaló.

júl. 16. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"szóval a munkakeresés nem gond" - de hát ez nem igaz, mint látjuk, gond. Azért mert beszélsz németül, még nem jelenti azt, hogy kelendő munkaerő vagy.

Mit tanultál? Van szakmád, diplomád, tapasztalatod? Lehet hogy te is kicsit naívan álltál hozzá, hogy simán menni fog ez... Amúgy meg azt nem is értem, hogy te úgy mentél ki hozzá, hogy majd mindent ő áll (pl. a kajálásaitokat), amíg nem lesz munkád, mert egy vasad sincs? Mert ez így nagyon felelőtlen, vagy csúnyábban: számító. Miért nem fizeted akkor te is az éltelt, ha ez nem igaz?

Hát ne haragudj de megértem a srácot, az meg a másik, hogy minek vagytok akkor együtt 1 éve, ha ilyen morcos máris... Nem tudom, nem tűnik úgy, hogy dúl a love és annyira támogatna. Ilyen kapcsolat kell neked? Vagy valóban az osztrák bérek reményében nem akarod őt elengedni?

júl. 16. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem maradnék vele. De ha szereted Ausztriát, kezdhetsz nem diplomás munkával. Sajnos a német nem elég a diplomás munkához, főleg ìgy nem, hogy nem is éltél még kint. Magyarországon lehet találtál volna. Plusz az se mindegy, mi a végzettséged. Orvosokat, mèrnököket szívesen fogadnak, de ha valamilyen irodai munkára való végzettseged van, számolnod kell azzal, hogy jelentkezel te meg 5 osztrak nő. Természetes, hogy ilyen esetben fel sem hívnak, mert van elég jelölt. Ezeket a melókat Magyarban is pokoli nehez megfogni túljelentkezésnél...
júl. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!