Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összevesznétek ilyen miatt?
Te vagy a cseléd?
Vagy miért rajtad veri le? Ő esetleg nem tudná kimosni?
Ja, és hiába szavazgatjátok le a válaszomat. Ha meg van beszélve, hogy házimunkában a mosás a tiéd, akkor ilyenre miért nem figyelsz oda?
És erre nem az a válasz, hogy ő is kimoshatta volna.
Odafigyelés a másikra, alapfok egy kapcsolatban.
8. Te szerintem picit átestél most a ló túlsó oldalára.
Attól, hogy esetleg mindig a kérdező mos, megeshet olyan, hogy a hajtásban egyszerűen megfeledkezik az ember róla. És gondolom nincs szerződésbe foglalva, se kőbe vésve, hogy attól, hogy ő szokta ezt csinálni, a pasika nem állhat a mosógép elé és berakja a mosást. Ja, eltudom képzelni, hogy csak állna a szennyes mellett és nem is tudná mit kell csinálni. A gép beindítását meg pláne...
Az ilyen hisztigép férfiakon látszik, hogy van, hogy túl jó a jó és minden a popójuk alá van rakva a kiszolgálás terén. Gondolom nem a pasi tartja el a kérdezőt, hogy a kérdezőnek a háztartás vezetése legyen az egyetlen feladata...
66%-os, te egy idióta barom vagy. Egy élmény lehet veled élni, bár nem hinném, hogy van bárkid is, mert normális ember egy percig nem viselne el egy ilyen nyomorékot, mint te.
Kérdező, ne hallgass erre a suttyóra, minden kérdésnél szidja a nőket, neki biztosan nem jutott.
Nekem is volt, hogy nem tudtam kimosni párom ingjeit, egyetlen egyszer csinált nekem cirkuszt, úgy megmondtam neki a magamét, hogy azóta nem mert még egyszer így beszélni velem. A házimunka KÖZÖS, nem cseléd vagy/ok, ha az egyik nem csinálta meg x okból, akkor a másiknak nem törik le a keze.
Legközelebb, ha mondjuk övé a főzés, és nem csinál kaját, ba...d le, aztán meglátja, hogy esik ha a szerelme így beszél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!