Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibázott a barátnőm?

Figyelt kérdés

Eléggé fura helyzetben vagyok, mert a barátnőmnek van egy fiú tesója, fiatal 22 éves srác, és ez a srác jóban van a barátnőm exével. Amivel nem is lenne baj, de túl jóban vannak, minden hétvégén együtt mennek bulizni, és a múltkor is amikor mentem a barátnőmhöz, az exe a háza előtt várta a tesóját. Nem egyszer volt már, hogy a házánál volt, amikor mentem hozzá. Azt mondta nem érdekli őt, hogy csak a tesójával jár el, de ez akkor sem oké szerintem, hogy az exe minden hétvégén a házánál van, a kapu előtt, és amikor megyek hozzá, kb az egész kedvem is elmegy.

Azért szerintem ilyen helyzetben a baratnom is szólhatna, legalabb a tesójának, hogy figyu mar ne hozd mar a hazunk elé, megis csak az exem akivel 2 evet voltam. Nem de? Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni?

2024. júl. 16. 13:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Úgy látszik páran nem értitek ezt az egészet. Azért mindenkire nem leszek féltékeny, mondjuk a postásra amiért meg áll a házuk előtt, de egy fiúra, akivel 2 évig együtt járt, és mai napig a házuk előtt van az autójával, várja a barátnőmnek a tesóját, arra igen kicsit féltékeny vagyok. Volt úgy, hogy én este már eljöttem onnan, ő meg ott volt a házuk előtt, ki kísért a barátnőm kb 2 méterre voltunk az exétől. Azért ez szerintem annyira nincs rendben, ha lenne esze az exének, akkor neki se kéne közvetlen a háza elé menni.
2024. júl. 16. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy nem tetszik, de mit vársz? Az ex és a tesó két különálló ember. A te kedvedért nem fogják megszakítani a kapcsolatot.
2024. júl. 16. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ez szerintem annyira nincs rendben, ha lenne esze az exének, akkor neki se kéne közvetlen a háza elé menni."

Szerintem valahol tudja, hogy ez téged zavar és még élvezi is, hogy odajár.

Egyébként pedig nálunk a családban van olyan, hogy elváltak, van egy közös gyerek. Lett új párja a nőnek és nekik is közös gyerek. A volt férj rendszeresen jár hozzájuk, együtt is szoktak karácsonyozni. Igaz, itt már gyerekek is vannak a történetben, de ők felnőtt emberek módjára helyén tudják kezelni a dolgokat és senki nem féltékeny senkire.

A féltékenységeddel elsődlegesen neked kellene kezdened valamit, nem másoknak kéne megoldania a helyzetet helyetted. Hiába várod el, hogy ne járjon oda, attól még ugyanúgy féltékeny lennél rá. Inkább örülj, hogy ilyen nyilvánosan történik, ha titokban járna oda, mikor te nem vagy ott, akkor talán lenne okod féltékenynek lenni, de így semmiképpen.

2024. júl. 16. 14:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem ilyen helyzetben a baratnom is szólhatna, legalabb a tesójának, hogy figyu mar ne hozd mar a hazunk elé, megis csak az exem akivel 2 evet voltam. Nem de?" - Mondtad már ezt a barátnődnek?

"Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni?" - Nem.

2024. júl. 16. 14:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
9, kérlek másold ki azt a részt, ahol azt írja a kérdező, hogy a tesója haverjával járt a csaj. Mert ez: "van egy fiú tesója, fiatal 22 éves srác, és ez a srác jóban van a barátnőm exével." nem ezt jelenti. Nincs benne utalás arra, hogy mi volt előbb, a testvér barátja, vagy a csaj pasija. Innentől pedig sima koholmány amit írsz.
2024. júl. 16. 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:

"mai napig a házuk előtt van az autójával, várja a barátnőmnek a tesóját, arra igen kicsit féltékeny vagyok"

Mármint a barátnőd tesójára vagy féltékeny, vagy mi? :D

Nem sok közöd van hozzá hogy a barátnőd tesója kivel haverkodik meg kivel nem...

2024. júl. 16. 15:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A srác a barátnőddel szakított, nem a barátjával.

Ja, és csoda, hogy csak a ház előtt van. Nálunk a barátok bejönnek, nem az utcán szobroznak.

2024. júl. 16. 15:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Amúgy, ha esetleg tényleg előbb volt a testvérének a haverja a csávó, akkor mégis mi van? Mi?

Ebből hogy következne az, hogy bármelyik haverjára rámenne, sőt, még a kérdező haverjaira is?

2024. júl. 16. 17:23
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem hogy zavar de sajnos semmi közöd hozzá ki mikor hol találkozik akár ex akár nem.
2024. júl. 16. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!