Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nem lehet beleszól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem lehet beleszólásom semmibe?

Figyelt kérdés

A barátomnak van munkája, nekem jelenleg nincs. Nem élünk együtt bár mindig a pofámra veti, hogy lehetek annyira béna, hogy a kspcsolatunk előtt nem voltam képes letenni a jogsit.

Meg hogy ő vesz házat, amibe nekem beleszólásom sincs. Én albérletbe szerettem volna menni, hogy úgy fogok munkát keresni, de ő meg nem.

Szerinte elégedjek meg egy gyári munkával is, ott jogsi nélkül is hoznak, visznek busszal.

Neki több az élettapasztalata, több a pénze mint nekem, így legyek elégedett azzal, amit ő akar, mert így semmibe nem lehet beleszólásom.

2024. júl. 14. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
És ezt te miért tűröd? Pedig nem is akármekkora súlyú beleszólásod van. Bármikor mondhatod neki, hogy soha viszlát!
2024. júl. 14. 13:10
 2/6 Grizesteszta ***** válasza:
76%
Egy nagyon fontos dologba nem csak beleszolasod lehet, hanem egyedul donthetsz benne: biztosan ezzel a pasival akarsz elni? Elobb ezt gondold at, utana mar lehet, hogy nem is olyan lenyeges, hogy van-e jogsid.:)
2024. júl. 14. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Te meg nem vágod ki, mint macskát xarni? Gratula!
2024. júl. 14. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, kivéve ha férfi vagy, akkor nincs igazad.

Így összefoglalva.

De mivel te azt írtad, hogy "barátomnak", feltételezem hogy nő vagy.

Nem teheti azt a pénzével, amit akar. Hogy képzeli??? Mi az hogy ő vesz egy házat, a galád!!!

Igen, költse albérletre a pénzét a mocsok, mi az hogy nem??? Kinek képzeli magát???

Meg azt mondta, hogy dolgozz, innentől fel is út, le is út. Ki akarna dolgozni???

Ne hagyd magad, mutasd meg neki, hogy milyen fából faragtak, de keményen. Hagyd ott, de dúrván!!!

2024. júl. 14. 16:08
 5/6 Grizesteszta ***** válasza:
#4: Pontosan tudod, hogy itt nem arrol van szo, hogy a krapek mit mond, hanem arrol, hogy milyen stilusban, mennyire sarba tapososan mondja. Ennek a fickonak nem par kell, hanem boxzsak, smin levezetheti a frusztraciojat. Es ezt a kerdezo nem koteles elturni, akar van allasa/jogsija, akar nincs.
2024. júl. 14. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Biztos jó lehet egy ilyen tuskó parasztal lenni ..szànalom az is aki ilyennel van.
2024. júl. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!