Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy érzem hogy a barátnőm rám unt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden összefoglalni. Kb 3 hónapja vagyunk együtt, az elején nagyon sokat akart velem lenni(szex is). De azt vettem észre mostanában hogy nincs kedve hozzám, unatkozik, semmihez nincs kedve, nem akar hozzám bújnj. Próbáltam beszélni vele erről, de azt mondta hogy bolond vagyok és hogy szeret meg szüksége van rám. Én szeretném elhinni, de nem változik semmi és rosszul érzem magam amiatt hogy igazábol olyanok vagyunk egymás mellett mint 2 idegen. Nagyon szeretem őt és nem akarok szakítani de nagyon rosszul érzem magam emiatt. Valakinek esetleg jó tanács vagy ötlet? Én mindig kimutatom felé hogy mennyire szeretem és hogy milyen fontos. Lehet hogy csak túl sokat várok el mikor azt szeretném hogy néha kimutassa felém az érzéseit? Vagy mit ronthattam el?2024. júl. 13. 15:42
2/14 anonim válasza:
Nem, nem vársz el ezzel sokat. Általában (sajnos valószínűleg nem nálatok) könnyen előfordulhat, hogy más a szeretetnyelvek a feleknek és ha ezzel nem vagy tisztában, akkor érezheted úgy, hogy nem szeret a párod.
De ha ilyen sokat változott, akkor én is úgy érezném a helyedben, hogy már nem szeret / nem vagy fontos neki.
3/14 anonim válasza:
Bakker égni kéne egymásért még. Nagyon hamar elmúlt részéről a fellángolás és már ezek után nem fog beléd szeretni. Szerintem is szakíts.
4/14 anonim válasza:
Lehet, hogy izzadt és büdös vagy ebben a melegben, kinek lenne kedve hozzád bújni?
5/14 anonim válasza:
3 hónap alatt pont megismert annyira, hogy kiszeressen belőled, ennyi. Engedd el.
6/14 anonim válasza:
3 hónap után itt tartani az kampó. Hagyd a fenébe a dolgot.
7/14 anonim válasza:
Minden szerelem elmúlik egyszer. 3 hónap pont elég, hogy egy kisebb fellángolás elmúljon, vagy egy kis fellángolásból szerelem legyen.
Úgy tűnik, nálatok az első eset volt...
10/14 anonim válasza:
ne torodj vele, majd erdekes leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!