Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaraláson megbolondul?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, a barátnőmnek azonos a kora

Alapvetően teljesen normális a kapcsolatunk, viszont ha nyaralni megyünk barátnőm teljesen átváltozik.

Főnökösködő lesz, irányítani akar, meg akarja mondani hogy mit hová tegyek, a saját cuccaimat, számon kér hogy miért oda teszem a nadrágomat, beleköt mindenbe, és ezt megállás nélkül egész nap, valamikor még csúnyán is beszél, azt mondja rám hogy " balfasz vagy "

Én meg csak lesek, mert alapvetően nem ilyen

Még nem élünk együtt, mindketten szülőkkel együtt lakunk, de én már nagyon félek tőle hogy akkor is ilyen lesz, egy igazi házi sárkány

Volt már ilyen emberrel dolgotok?

Érdemes vele összeköltözni?

2024. júl. 13. 09:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Bár az előző nyaralásoknál is hasonlóan viselkedett
2024. júl. 13. 10:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondok, hogy erre találták ki az udvarlást. Megismerni a másikat. Ilyenkor van ideje a tapasztalatszerzésnek, hogy később felelősséggel tudjon az ember elköteleződni. Az embernek ki kell éetékelni a tapasztaltakat, és utána döntést hozni.
2024. júl. 13. 11:59
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
#4, #7, undorító vagy. Remélem, törölnek.
2024. júl. 13. 13:01
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
Mi van ha nyaralás elött annyira rástresszel, hogy ennyire nem bírja kontrolálni magát. Mi van akkor ha eleve a szülei is ilyenek vele vagy bármi más negatív háttere lehet.
2024. júl. 13. 13:18
 15/23 BohócKolbász ***** válasza:
50%

Azokból amiket a nőd csinál mennyi jogos? Ha kritikus akarsz magadhoz lenni akkor ezek a kioktatások mennyire jogosak? Másként viselkedsz otthon mint nyaraláson? Vagy ugyanúgy?

Nem mindegy milyen hangnemben mondja. Lehet csak vicces. Szerintem így kell felfogni.

Legyen benned igényesség a környezetedre, és önmagadra. A többivel hogy hogy oktat ki nem kell foglalkozni.

2024. júl. 13. 13:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Ezt el kell engedni.
2024. júl. 13. 15:13
 17/23 anonim ***** válasza:
33%

Hogy megtudd, hogy hová vagy pozícionálva a kapcsolatodban, balf...ozd le Te is őt.

Egyből jönne ám a duma, hogy: Babám, akkor szakítsunk, váljunk is el!

Vagy jó kis szexmegvonással büntetne.

Elvárja, hogy tűrjed, hogy belédtörli a lábát.

Kiismertem már ezeket a felsőbbrendű csodalényeket, játszmatündérkéket.

#13 Most, hogy a törléssel megtörték és részben értelmetlenné is tették a válaszfolyamot, most így már boldog vagy?

2024. júl. 13. 15:34
 18/23 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam sokszor reálisan nézni, hogy tényleg ilyen jogosan beszél-e így stb, úgy is arra jutottam ki hogy elment az esze

De amúgy szokott izgulni nagyon ilyen nyaralások előtt, lehet köze van a dolgokhoz

2024. júl. 13. 16:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"szokott izgulni nagyon ilyen nyaralások előtt"

Attól még nem kéne dirigálnia és sértegetnie.

Együtt lakva is ilyen lenne. Ha már egyszer megengedett magának ilyen viselkedést veled szemben, a helyedben nem költöznék össze vele.

Más - Már olyat is hallottam, hogy valaki megjátszotta a lihegést stb.

2024. júl. 13. 17:11
 20/23 BohócKolbász ***** válasza:
100%

Talán maximalista, fél hogy valami nem jól sikerül és elrontja a vakációt.

Az az érzésem hogy ő szeret mindent is előre eltervezni. Ezért neki már fejben megvan még az is hogy mit hova fog rakni. Ezért neheztel, mert neked nincsenek ennyire pontos terveid.

2024. júl. 13. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!