Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbolondulok úgy érzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondulok úgy érzem a kételytől,jogosan?L

Figyelt kérdés

Valamiert folyton a kapcsoltomon porog az agyam.Nem kellene,de megorjit. Es nem azert porog rajta,mert minden jo,hanem mert ugy erzem bolondot csinalnak belolem.

Nagyon erzelmes lany vagyok,nagyon tudok szeretni es a baratom hasonloakat allitott magarol regebben.

Amikor elkezdtunk jarni egyre hidegebb lett velem ,egyre kevesebbet keresett es mindig huvos volt velem.Párszor beszeltunk rola akkor megnyílt,hogy sokat serult es azert bízik bennem nehezen. Megertettem ,biztam benne.Sokt javult,volt hogy nagyon ragaszkodo lett stb de az a baj,hogy ez valtozo.Egyik nap hideg es rideg ,hozza se erjek es nagyon csunyan is beszel velem.En sirok stb...Masnap odajon es elmondja mennyire szeret engem,senkiert nem hagyna el,olelget,szeretget.Aztan ket nap mulva megint hagyjam beken es igy tovabb.En ezt nem birom…raadasul emiatt nagyon soteten latok midnent,fetekenykedek mert mar minden is gondolok,hogy megcsal vagy nem szeret vagy kevesnek tart stb…a legjobban az zavar,hogy felemeszti minden idom ,hogy ezen ragom magam,hogy vajon ma miert nem olet vissza,vajon ma miert hideg velem?Ma miert nem szeret holnap meg miert igen? Beszelek vele akkor mindig azt kapom,hogy o nagyon szeret,de nincs hozzászokva hogy kimutassa az erlemeit..ami furcsa mert mas napokon meg kepes ra.Nem ertem es kikeszit :(

2021. aug. 26. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan, de erre csak az a megoldás hogy kilépsz ebből. Megpróbáltátok, beszéltél vele, nem történt változás és nem is fog.

Lépj tovább.

2021. aug. 26. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a leírásból úgy tűnik nekem, hogy nem biztos abban, hogy szeretné-e ezt a kapcsolatot. A leírásból egy tipikus tinédzser képét kelti. Mennyi idősek vagytok?

Ha nem változat a viselkedésén a kérésed ellenére, akkor szerintem nem egymást keresitek.

2021. aug. 26. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Legyél vinzo baratsagos szines egyéniseg csábitsd tüzeld fel.
2021. aug. 26. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

*vonzó

A pasik hajlamosak elkenyelmesedni

2021. aug. 26. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Akkor maradj rinyagép.ha már lepontozak.

Ülj továb karba tett kézzel sajnáld magad es idegesitsd tovabb a parod. Vagy hagyd el hogy találhasson vidám nőt.

2021. aug. 26. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
A leírás alapján bennem felmerült, hogy esetleg borderline személyiségzavara lehet... Nekem volt border párom és ő működött így. Olvass utána...
2021. aug. 26. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Mindenki minden lehet a saját berkein belül.

Ő nagyon érzelmes ember a saját megélése szerint.

Ez egészen addig van így, amíg mellé nem rakunk egy valóban érzelmes embert.

2021. aug. 26. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat ki fog téged készíteni.
2021. aug. 26. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Ismerős érzések, bár nekem nem ennyire drasztikusak a tapasztalataim. Ha a kérésed ellenére sem kapja össze magát, el kell hagyni. Sajnálom, az is nagyon fog fájni, de ez a helyzet meg tönkretesz téged.

Én amikor elmondtam, mire vágyom, ő igyekezett engem boldoggá tenni. Nem azért volt néha más, mert bántani akart, hanem mert ő alapvetően ilyen. Én pedig szeretem, elfogadom, ő meg cserébe próbál olyan dolgokat megtenni, amik nekem jól esnek.

Ha nálatok nincs meg ez a kompromisszum, akkor el kell köszönni, mert nem vagy neki elég fontos.

2021. aug. 26. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!