Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaraláson megbolondul?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, a barátnőmnek azonos a kora

Alapvetően teljesen normális a kapcsolatunk, viszont ha nyaralni megyünk barátnőm teljesen átváltozik.

Főnökösködő lesz, irányítani akar, meg akarja mondani hogy mit hová tegyek, a saját cuccaimat, számon kér hogy miért oda teszem a nadrágomat, beleköt mindenbe, és ezt megállás nélkül egész nap, valamikor még csúnyán is beszél, azt mondja rám hogy " balfasz vagy "

Én meg csak lesek, mert alapvetően nem ilyen

Még nem élünk együtt, mindketten szülőkkel együtt lakunk, de én már nagyon félek tőle hogy akkor is ilyen lesz, egy igazi házi sárkány

Volt már ilyen emberrel dolgotok?

Érdemes vele összeköltözni?

2024. júl. 13. 09:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem érdemes.
2024. júl. 13. 09:50
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Csodás elővetítése az együttélésnek. Ne számíts tőle semmi jóra.
2024. júl. 13. 09:51
 3/23 anonim ***** válasza:
35%
És balfasz vagy?
2024. júl. 13. 09:51
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyaralás idején vagytok csak együtt több napig, akkor láthatod, hogy kb. milyen lenne vele lakni/élni.

Még sérteget is!!

2024. júl. 13. 09:57
 5/23 anonim ***** válasza:
19%
4, a szex a férfival alázás? Tudom, hogy az, de tetszik, mikor egy férfi bevallja, hogy a nőnek férfival szexelni lealacsonyító.
2024. júl. 13. 10:03
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ettől menekülnek
2024. júl. 13. 10:21
 7/23 anonim ***** válasza:
26%
7, ugye máshol sírsz, hogy milyen magányos vagy?
2024. júl. 13. 10:23
 8/23 anonim ***** válasza:
10%
#9 Nem jobban, mint a rengeteg kapcarongynak használt, meg nem értett és soha nem is szeretett mai cicababák.
2024. júl. 13. 10:30
 9/23 anonim ***** válasza:
38%

"a szex a férfival alázás? Tudom, hogy az"

6-os, ha te a szexnek azt a formáját tapasztaltad eddig és az tesz boldoggá, akkor oké, váljék egészségedre, te életed. Ez olyan mint a kaja, van egészséges is, meg egészségtelen étkezés is, és oké ha te neked a mekizés jutott eddig és azzal beérted, de csak téged és a választásaid minőségét jellemzi az, hogy letagadod, hogy a mekin kívül nincs más.

Tökéletes példája a szar döntések utáni felelősséghárításnak és utó racionalizálásnak.

2024. júl. 13. 10:31
 10/23 A kérdező kommentje:

Hát én szerintem megszoktam D*gni rendesen ha ez a kérdés, mindig mondja utána hogy fhu de jó volt meg jól elment, meg liheg, és nincs rá kényszerítve szóval minek kamuzna ilyet

Csak most kb azt éreztem az egész nyaralas alatt hogy sokkal magasabb rendunek gondolja magát, meg mint aki negatív véleménnyel van a másikról, kb folyamatosan csak az én "hibaimat" hangsulyozta ki, meg ilyenek

Lehet az volt a baja hogy most a nyaralasnal a kajalast elsonek mondtam hogy fizessuk inkabb felesbe

2024. júl. 13. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!