Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon nyaggat, hogy menjek vele rockkoncertre, de én nem szeretem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nemrég vagyok együtt egy rocker lánnyal. Nagyon jó a kapcsolatunk, csak én nem szeretem a rockzenét. Az nem zavar, ha ő szereti és ilyen koncertre vagy klubba megy, de nekem nem jön be ez a rock-os stílus. De ő meg mindig azt mondja, hogy mekkora örömet okoznék, ha legalább néha-néha elmennék vele.
2024. júl. 12. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
1× ő-, máskor a te kedved szerint menjetek ide-oda, így lenne mind2 fél egában.
2024. júl. 13. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"ő meg mindig azt mondja, hogy mekkora örömet okoznék, ha legalább néha-néha elmennék vele."

Én néha néha elmennék vele, akkor is, ha nem szeretem a rockzenét.

Nem bungee jumpingolni hív, vagy swinger klubba, hanem egy nyomorult koncertre.

2024. júl. 13. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Én félteném, 1-1x kibírod, hozz áldozatot.
2024. júl. 13. 17:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13 - Nem kibírni kell és áldozatot hozni, hanem örülni, hogy örül, hogy veled lehet ott, és megpróbálni élvezni.

Ha végképp nagyon nem akarod, majd elmegy mással. Miért kéne miattad kihagynia, amit szeret(ne)?

2024. júl. 13. 19:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten pedig az.

Ha rühelled és ki nem állhatod azt a zenét akkor áldozatot hozol.

Nem lehet az ember ízlésén kötelezően fordítani.

Ha szereted a párod akkor elviseled azt a zenét. Ennyi.

2024. júl. 13. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:

10

Nem ugyanaz a kettő. Ott a csaj soha nem megy strandra vagy csak akkor éppen nem akart? Ha akkor éppen nem akart, akkor mennek máskor. STrandra bármikor lehet menni. A koncertekre ez nagyon nagyon nem igaz. Főleg valami nagy név esetén.

2024. júl. 13. 20:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem olyan hű de nagy áldozat, párszor meg lehet tenni ilyesmit a másik kedvéért. Még ha nem is szereted az ilyen zenét, a pároddal jólérezheted magad.
2024. júl. 14. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!