Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon nyaggat, hogy menjek vele rockkoncertre, de én nem szeretem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nemrég vagyok együtt egy rocker lánnyal. Nagyon jó a kapcsolatunk, csak én nem szeretem a rockzenét. Az nem zavar, ha ő szereti és ilyen koncertre vagy klubba megy, de nekem nem jön be ez a rock-os stílus. De ő meg mindig azt mondja, hogy mekkora örömet okoznék, ha legalább néha-néha elmennék vele.
2024. júl. 12. 21:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben, csak engem discoba akartak hívni. Megmondtam, hogy nem kedvelem és nem is érezném jól magam, de áldásom rá, ha ő menni akar. A válasz az volt, hogy de akkor lehet, hogy megcsalna, és ezért kellek... :D
2024. júl. 12. 21:41
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy nem illetek egymáshoz?
2024. júl. 12. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer azért elmehetnél, ő örülne, és lehet, hogy neked is megjönne hozzá a kedved.
2024. júl. 12. 21:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, a "nagyon jó a kapcsolatunk" alatt azt érted, hogy nagyon jókat dugsz vele?
2024. júl. 12. 21:57
 5/17 anonim ***** válasza:
EZ sem lesz hosszú életű kapcsolat.
2024. júl. 12. 22:05
 6/17 anonim ***** válasza:

Miért baj, ha elmész vele?

Én sem szeretem a videojátékokat a párommal mégis játszom néha napján. Ő nem szeret túrázni, de mégis jön velem néha.

2024. júl. 12. 22:17
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Rock meg metalos volt.

Szerencsére stílusra külsőre egyáltalán nem.

Utálom a metált is.

De azért mentem el vele mert féltettem őt. Fiatal törékeny lány, ideges lettem volna. Így elviseltem

2024. júl. 12. 22:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én simán elmennék bármilyen koncertre, ha ezzel örömet szereznék a páromnak. Most rendszeresen nem mennék olyanra, amit nem szeretek, de 1-1 estét bármit hallgatva el lehet tölteni. Viszont, ha elmész, akkor ne szenvedj látványosan, mert ezzel csak a párod estéjét is elrontod. Viselkedj normálisan és adj esélyt annak, hogy jól érezhesd magad. Ha más nem, akkor örülj annak, hogy a párod jól érzi magát.
2024. júl. 12. 23:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 éve vagyok együtt a párommal aki utálja a rockot és van 2 jegyem Rammstein re és nem akart velem jönni el akartam hívni a legjobb fiú barátom, erre hirtelen kedvet kapott a párom 🤣 úgyhogy haver vagy te mész vagy mást visz ilyen egyszerű. Sőt ha a csaj olyan mint én és külföldi koncertekre is elmegy akkor napokig nem látod, és másvalakivel lesz 🤭
2024. júl. 13. 08:54
 10/17 A kérdező kommentje:

“ Sőt ha a csaj olyan mint én és külföldi koncertekre is elmegy akkor napokig nem látod, és másvalakivel lesz ”

Azért ez milyen érdekes. Mert volt a strandolós kérdés ahol a fickó szerette volna ha elmegy vele a barátnője strandra. Aztán valaki bekérdezett neki hogy más csajjal elmenne-e ha a párja nem akar. Őt meg szétoltották hogy már csak a gondolattal is megcsalta a csajt. Akkor most hogy is van ez??????????

2024. júl. 13. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!