Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon nyaggat, hogy menjek vele rockkoncertre, de én nem
szeretem. Mit tehetnék?
Voltam ilyen helyzetben, csak engem discoba akartak hívni. Megmondtam, hogy nem kedvelem és nem is érezném jól magam, de áldásom rá, ha ő menni akar. A válasz az volt, hogy de akkor lehet, hogy megcsalna, és ezért kellek... :D
2024. júl. 12. 21:41
Lehet, hogy nem illetek egymáshoz?
2024. júl. 12. 21:50
Egyszer azért elmehetnél, ő örülne, és lehet, hogy neked is megjönne hozzá a kedved.
2024. júl. 12. 21:56
Kérdező, a "nagyon jó a kapcsolatunk" alatt azt érted, hogy nagyon jókat dugsz vele?
2024. júl. 12. 21:57
EZ sem lesz hosszú életű kapcsolat.
2024. júl. 12. 22:05
Miért baj, ha elmész vele?
Én sem szeretem a videojátékokat a párommal mégis játszom néha napján. Ő nem szeret túrázni, de mégis jön velem néha.
2024. júl. 12. 22:17
Nekem is volt ilyen. Rock meg metalos volt.
Szerencsére stílusra külsőre egyáltalán nem.
Utálom a metált is.
De azért mentem el vele mert féltettem őt. Fiatal törékeny lány, ideges lettem volna. Így elviseltem
2024. júl. 12. 22:19
Én simán elmennék bármilyen koncertre, ha ezzel örömet szereznék a páromnak. Most rendszeresen nem mennék olyanra, amit nem szeretek, de 1-1 estét bármit hallgatva el lehet tölteni. Viszont, ha elmész, akkor ne szenvedj látványosan, mert ezzel csak a párod estéjét is elrontod. Viselkedj normálisan és adj esélyt annak, hogy jól érezhesd magad. Ha más nem, akkor örülj annak, hogy a párod jól érzi magát.
2024. júl. 12. 23:25
Én 2 éve vagyok együtt a párommal aki utálja a rockot és van 2 jegyem Rammstein re és nem akart velem jönni el akartam hívni a legjobb fiú barátom, erre hirtelen kedvet kapott a párom 🤣 úgyhogy haver vagy te mész vagy mást visz ilyen egyszerű. Sőt ha a csaj olyan mint én és külföldi koncertekre is elmegy akkor napokig nem látod, és másvalakivel lesz 🤭
2024. júl. 13. 08:54
10/17 A kérdező kommentje:
“ Sőt ha a csaj olyan mint én és külföldi koncertekre is elmegy akkor napokig nem látod, és másvalakivel lesz ”
Azért ez milyen érdekes. Mert volt a strandolós kérdés ahol a fickó szerette volna ha elmegy vele a barátnője strandra. Aztán valaki bekérdezett neki hogy más csajjal elmenne-e ha a párja nem akar. Őt meg szétoltották hogy már csak a gondolattal is megcsalta a csajt. Akkor most hogy is van ez??????????
Kapcsolódó kérdések: