Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy túl sokat iszik, ha ő nem érzi annak?

Figyelt kérdés

Tény, hogy soha nem részeg, talán még be sem csiccsent, de én akkor is soknak érzem. Elhiszem azt is, hogy jól esik neki munka után a behűtött sör, de azért nem jó ez minden nap!

Bevallom az is zavar, hogy a gyerekeink ezt látják és ezt fogják természetesnek venni. Ezt nagyon nem szeretném.

Az egészségét is féltem. Mióta sörözget, nagyon gyorsan elkezdtek rá felszaladni a kilók és ez a sörök mennyiségének növekedésével egyre csak nő.

Anyagilag is sokba kerül, tehát ez is egy érv a sör ellen.

Megbántani nem akarom, mert tényleg soha nem mondaná meg róla az ember, hogy ivott, de akkor is!

2024. júl. 9. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Normálisan.

"Béla megkérlek, hogy naponta ne sörözz mert árt az egészségednek! Ha nem fejezed be alkoholista leszel és én elhagylak mert a gyermekünk az első!"

Persze már jelenleg is alkesz, de hátha hat rá a lényegretörő beszéd, kvázi ultimátum.

Nyilván ha ugyanúgy iszákol, érzed, látod rajta akkor hagyd el, a gyereked ne nevelkedjen tovább piás mellett.

2024. júl. 9. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

A te fodrászod és műköröm nem kerül sokba?

Mért mindig a férfinak hibás ha lazítani akar kicsit?

2024. júl. 9. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Naponta sörözni nem lazítás! Másképp kéne lazítani 2!!!!
2024. júl. 9. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
2024. júl. 9. 21:35
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem járok sem fodrászhoz, sem körmöshöz, sem kozmetikushoz, sőt pedikűröshöz sem.

Annyi minden mas hideg innivaló van. Víz, gyümölcslé, limonádé, szörp, bármi. Nem értem, miért pont a sör ami kell a lazításhoz.

A cikkben is szerepel, hogy 1 sör és többször hangsúlyozza, hogy csak mértékkel. Na itt pont ezzel a mértekkel van bajom.

2024. júl. 9. 21:37
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Jobb lenne ha pálinkát inna?
2024. júl. 9. 21:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ő egyértelműen ahhoz köti az alkoholizmust, hogy valaki részegre issza-e magát vagy sem. Az apja és az anyja is alkoholisták voltak, ők minden nap részegre itták magukat. Mivel nála ez nem áll fenn, úgy érzi, hogy semmi baj nincs.
2024. júl. 9. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy mert te nem tudsz ráhatni ilyen téren.

Én is így voltam minden nap megittam és részeg sose voltam, talán csak kicsit spicces, de én is azt éreztem hogy ez kell .

EZ bizony már alkoholizmus, mert nem tud meglenni nélküle az ember.

Én is azt néztem amikor otthon voltam hogy délelőtt elintézek mindent amihez kocsi kell és aztán már ihatok is.

Nekem is hiába mondta volna valaki hogy ez nem jó, nem érdekelt volna.

Sajna ilyen a szenvedély betegség , még a cigi is ezt hozza.

De nyilván a kábitószer is , csak azt nem próbáltam soha.

Később ez bizony egyre több lesz és mást fog elhanyagolni ez miatt csak hogy ihasson.

Nálam azt volt hogy belegondoltam hogy a fiam ezt lássa hogy én alkoholista vagyok, na ezt nem szerettem volna és szépen letettem .

Na meg az ára , az bizony nagyon sok.

2024. júl. 9. 22:04
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell semmit elmondani neki.

A pasid alkesz, ergo el kell hagyni még minél hamarabb, mert a gyerekek ne lássák, hogy ő piál nap mint nap.

Ha megváltozik... nyugi, nem fog, csak még jobban belecsúszik, míg már részeg is lesz.

2024. júl. 9. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell bántani a dolgozó embert ha nem holt részére issza le magát?
2024. júl. 9. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!