Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez az iskolapéldája annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az iskolapéldája annak, hogy nem illünk össze?

Figyelt kérdés

Teljesen máshogy állunk a rendhez és tisztasághoz. Ha én egész nap dolgozom, teszek-veszek, úton vagyok, és este 10-kor érek haza hulla fáradtan, akkor is képes vagyok nekiállni - ha minimálisan is, de - pakolászni, takarítani az utolsó csepp erőmből, mert nem akarok másnap úgy felkelni, hogy minden szétdobálva és minden koszos. Képes vagyok összeszedni az utolsó erőmet is, hogy a másnapot normálisan el tudjam indítani. Ugyanez utazásra is, nem szeretek úgy hazajönni nyaralásból, hogy minden tiszta kosz. Barátnőm ennek a szöges ellentéte. A legnagyobb szemétkupac közepén képes délután 5-6 körül, amikor hazaér a munkából leülni és nem csinálni semmit, mert majd másnap úgyis szombat és majd megcsináljuk akkor, ő ma már dolgozott, fáradt és pihenni szeretne.

A másik a következetesség. Ha elkezdek sportolni, akkor számomra nincs olyan, hogy ma már fáradt vagyok, mert minden nap fáradt az ember és akkor nem csinálna semmit.. diéta detto: ha eldöntöm, hogy nem iszok cukros üdítőt, akkor nincsen minden másnap kivétel, mert anya szülinapja van, most meg tesó névnapja és társai, mint barátnőmnél..

Évek óta nem tudjuk ezt megoldani. Ilyen nagy ellentét egyértelműen annak a jele, hogy nem illünk össze, vagy lehet ebből még kiegyensúlyozott kapcsolat?

2024. júl. 9. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem sok jóra nem vezet, az biztos. Nyilván nem patika rendet és steril műtő tisztaságot vár minden nap az ember, de nagyon bosszantó lehet a barátnőd viselkedése. Én sem tudok ülni a kupiban és mocsokban, azért olyan állapotban legyen már mindig a lakás, hogy ha valaki betoppan, egy mérőóra-leolvasó vagy a szomszéd kölcsön kérni bármit, ne égjünk már, mint a benzines rongy. Már most így viselkedik, ezzel a hozzáállással szerinted hogy nézne ki a lakás ha gyerekek lennének? Na utánuk megállás nélkül kell pakolni és takarítani, és még úgy is marad mindig valami. El lehet így éldegélni együtt pár évig, de benned mindig ott lesz a tüske, örök életedben pedig biztos nem fogod tudni elviselni.
2024. júl. 9. 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

szerintem lényegtelen a téma , hogy miben nem értetek egyet , lehet az bármi más is.

A lényeg , hogy egy adott témában muszáj megtalálnotok egy kompromisszumos megoldást , amit mindkét fél el tud fogadni. Tudjuk hova vezetnek azok a kapcsolatok ahol csak az egyik fél kompromisszum képes.

2024. júl. 9. 10:49
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Mi 8 éve így élünk együtt, boldogan.
2024. júl. 9. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Újabb Boltos csávó-Körmös lány epizód. Voltatok nyaralni? Baba projekt hogy áll?
2024. júl. 9. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy? Úgyse hagyod el. Eddig se hagytad el, ezután se fogod, csak továbbra is hetente írod ki a kérdéseidet.

Nem gondolkodtál még rajta, hogy felkeress egy orvost? A fejedben kéne rendet tenni.

2024. júl. 9. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, felterjesztelek egy Sztahanovista érdemrendre, megérdemled!
2024. júl. 9. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudjuk, hogy évek óta vergődtök. Ezúton is köszönjük, a heti rendszeres jelentésedet a hitvány kapcsolatodról itt a gyakorin.

Szerintem ne kapkodd el a döntést, a korábbi több száz kérdésed alapján még nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, hogy összeilletek-e. Szerintem még szükség van minimum újabb 200-300 kérdésre a bizonyossághoz.

2024. júl. 9. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy nem illetek össze. Az élet egyetlen egy területén van meg a tökéletes egyetértés: egyikőtök se képes ebből a ---ból kilépni. Ez pedig bőven elég hozzá, hogy halálodig együtt maradjatok.
2024. júl. 9. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez iskolapéldája annak, hogy milyen, amikor két ember egyszerűen nem passzol össze. Nem is csak az a probléma, hogy másképp álltok a rend kérdéséhez, hanem az, hogy neked ez állandó alap a konfliktusra, és a lenézésre. Így meg ennek semmi értelme. Kompromisszumra képtelenek vagytok, a kérdés csak az, hogy meddig akartok még ebben a posványban tengődni?
2024. júl. 9. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mármint hazamész hulla fáradtan az anyuci boltjában való egész napos herevakargatás után és AZ UTOLSÓ CSEPP ERŐDBŐL még takarítasz 🤣🤣🤣 És még mindig van, aki benyalja...
2024. júl. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!