Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az iskolapéldája annak, hogy nem illünk össze?
Teljesen máshogy állunk a rendhez és tisztasághoz. Ha én egész nap dolgozom, teszek-veszek, úton vagyok, és este 10-kor érek haza hulla fáradtan, akkor is képes vagyok nekiállni - ha minimálisan is, de - pakolászni, takarítani az utolsó csepp erőmből, mert nem akarok másnap úgy felkelni, hogy minden szétdobálva és minden koszos. Képes vagyok összeszedni az utolsó erőmet is, hogy a másnapot normálisan el tudjam indítani. Ugyanez utazásra is, nem szeretek úgy hazajönni nyaralásból, hogy minden tiszta kosz. Barátnőm ennek a szöges ellentéte. A legnagyobb szemétkupac közepén képes délután 5-6 körül, amikor hazaér a munkából leülni és nem csinálni semmit, mert majd másnap úgyis szombat és majd megcsináljuk akkor, ő ma már dolgozott, fáradt és pihenni szeretne.
A másik a következetesség. Ha elkezdek sportolni, akkor számomra nincs olyan, hogy ma már fáradt vagyok, mert minden nap fáradt az ember és akkor nem csinálna semmit.. diéta detto: ha eldöntöm, hogy nem iszok cukros üdítőt, akkor nincsen minden másnap kivétel, mert anya szülinapja van, most meg tesó névnapja és társai, mint barátnőmnél..
Évek óta nem tudjuk ezt megoldani. Ilyen nagy ellentét egyértelműen annak a jele, hogy nem illünk össze, vagy lehet ebből még kiegyensúlyozott kapcsolat?
szerintem lényegtelen a téma , hogy miben nem értetek egyet , lehet az bármi más is.
A lényeg , hogy egy adott témában muszáj megtalálnotok egy kompromisszumos megoldást , amit mindkét fél el tud fogadni. Tudjuk hova vezetnek azok a kapcsolatok ahol csak az egyik fél kompromisszum képes.
Nem mindegy? Úgyse hagyod el. Eddig se hagytad el, ezután se fogod, csak továbbra is hetente írod ki a kérdéseidet.
Nem gondolkodtál még rajta, hogy felkeress egy orvost? A fejedben kéne rendet tenni.
Tudjuk, hogy évek óta vergődtök. Ezúton is köszönjük, a heti rendszeres jelentésedet a hitvány kapcsolatodról itt a gyakorin.
Szerintem ne kapkodd el a döntést, a korábbi több száz kérdésed alapján még nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, hogy összeilletek-e. Szerintem még szükség van minimum újabb 200-300 kérdésre a bizonyossághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!