Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukrán konfliktus az erőszak...

Az ukrán konfliktus az erőszak eszkalacio iskolapeldaja ? Már a Majdan téren eldolt hogy Jankovics elzavarasa után a gazdaival is meg kell utkozni?

Figyelt kérdés

Tüntetés vízagyu. Gumigyujtogas gumibot.

Molotov koktélra pisztolygolyo

Majd álruhás háború

Béke. De közben vesztegetés és pucskiserletek

Majd háború de civilekre vigyázva bevonulgatunk

Majd totális háború válogatás nélkül.

Tuntetesektol eljutottunk a totális nehezfegyveres harcokig szinte hihetetlen mennyire ki tud ez alakulni.

2022. jún. 21. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ékezetekkel hadilábon állsz, a központozásról hírből sem hallottál.

Jankovics lehet a haverod, de azt a politikust Janukovicsnak hívják.

2022. jún. 21. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:

A totális még nincsen meg.

Mert most már megy a hardcore hogy szetágyúzzák a várost a civileket sem kímélve és bevonulnak.

De a fullos verzió az az, hogy a porba bombázzák a varost bombazó repülőkkel, majd lövegekkel pontosabban precízebben is szétlövik és akk ezek után vonulnak be a tankokkal.

Ezt még nem lépték meg.

2022. jún. 22. 01:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Oroszok nem tudnak olyan mértékben bombázni kevés s stratégiai bombazo ukránoknak meg nincs olyan

A vadaszbombazok meg csak pár bombát bírnak el

Oroszok tudnak fokozni de csak atomfegyverekkel.

Már nincsenek dugattyús nehezbombazok amiket ezrével lehetne harcba küldeni

2022. jún. 22. 03:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Roppantul irritáló, mikor valaki ostoba kérdéseket tesz és süt arról, hogy műveletlen... pl. hogy nem bírja leírni egy külföldi politikus nevét.... Mondjuk lehet amiatt vagyok érzékeny erre mert lengyel-magyar kettős állampolgár vagyok, és fura, hogy apám után félig felvett nevét anyámnak furán ejtette ki a postásnő, az asszisztens nő...
2022. jún. 22. 06:21
 5/6 MDaniel98 ***** válasza:
Fokozódott a helyzet az elmúlt hónapban, én nem tagadom, hogy nem, viszont szerintem korántsem akkora mértékben mint azt beállítják
2022. jún. 22. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
LOL, még Jankovics🤣🤣🤣 jó hogy egyenesen nem azt írtad, hogy Janklovics (Péter)🤣😅🤣
jún. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!