Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak játszik velem?
Lassan 2 éve együtt vagyunk a barátnőmmel és amikor jóban vagyunk, mindig elmondja mennyire szeret, hogyha én nem lennék nem akarna már tovább élni stb stb... Nem egyszer volt már, hogy csak úgy elkezdett sírni amikor rám nézett, és közbe olyanokat mond, hogy annyira örül, hogy én az övé vagyok meg ilyenek. Egyszóval, mindennap ezt csinálja ami jól is esik, én ennyire nem mutatom ki az érzéseimet, sőt!
Viszont ez csak akkor van, hogyha jóban vagyunk, nem vagyunk haragban. Nem mondom, hogy mindennap veszekedünk, de amikor igen totálisan leszar. Ha nem írunk 2 hetet akkor nem. Ő semmi pénzért nem írna rám, folyton csak akkor békülünk ki, ha én írok rá. Viszont akkor elég egy szó, már jóban is vagyunk, és leszarja, hogy közbe nem írtunk 2 hetet. És ez állandóan így megy, ha össze veszünk, mindig nekem kell keresni őt, mert ő sosem tenné, de amikor jóba vagyunk akkor kb ő a legboldogabb a világon. Ez csak színész lenne vagy mi? Gyereknek se mondanám, hogy még az. 25 éves már. Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!