Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bele faradtam mindenbe, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele faradtam mindenbe, de ő nem akar szakítani?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, rengeteget veszekszünk. Volt olyan hogy felemelt és az ágyra dobot, vagy a falhoz. Legutóbb ököllel ütötte meg a lábam 2 napig alig bírtam fel állni amit ő mostanáig tagad hogy csak játszom a fejem. Semmiségeken veszünk össze pl: nem mostam ki a pólóját (mert nem a szennyes be dobaj) vagy nem rakja a helyére a cipőt és át esek rajta szólok hogy rakja el és egyből ordít hogy egész nap itthon vagyok az a dolgom hogy pakoljak. Ha unatkozik elkezd felém rugdosni ütögetni, (amivel nem lenne gond ha nem a kajám vagy a kávém fölött történne) de amikor már ezekért szólok vagy durvábban össze veszünk bocsánatot kér és azt ígéri hogy megváltozik,( ez még soha nem történt meg) Ha el akarom hagyni elkezd üvölteni lögdösni és elveszi a kulcsot és be zárja az ajtót, aztán bocsánatot kér és könyörög hogy ne hadjam el.
2024. júl. 4. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd meg amig nem lesz otthon, pakolj össze és menekülj.
2024. júl. 4. 16:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Bele faradtam mindenbe, de ő nem akar szakítani?"

Elég, ha te akarsz, és komolyan gondolod.

"Ha el akarom hagyni elkezd üvölteni lögdösni és elveszi a kulcsot és be zárja az ajtót, aztán bocsánatot kér és könyörög hogy ne hadjam el."

Van hova költöznöd?

2024. júl. 4. 16:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nincs otthon lelépsz, vagy rendőrséget hívsz ki.
2024. júl. 4. 16:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, hogy ő akarjon szakítani.

"elkezd üvölteni lögdösni és elveszi a kulcsot és be zárja az ajtót"

Ez büntetendő fogva tartás, és még fokozódhat. Miért hagyod?

Gyorsan lépj le, mielőtt nagyobb bajt vagy sérülést okoz neked.

És még balhézik, ha nem mosod ki valamijét, te pedig mentegetőzöl, mert azt gondolod, hogy az a te dolgod?

Valamit nagyon rosszul látsz, csak azt nem veszed észre, hogy még veszélyben is vagy.

2024. júl. 4. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt kiabálja,hogy egész nap otthon vagy? Tehát akkor Te nem dolgozol?
2024. júl. 4. 16:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Már rég ki kellett volna dobni. Nem akar szakítani...Nem rajta múlik. Aki szakítani akar az szakít. Te se akarsz csak fenyegeted.
2024. júl. 4. 16:18
 7/14 Noren1989 ***** válasza:
48%

Gondolom a NANE nem mond neked semmit.

Eszed van, vagy a fejed csak dísznek van a nyakadon?

2024. júl. 4. 16:23
 8/14 A kérdező kommentje:

2 igen azt hiszem lenne.

7 nem nem mind semmit

2024. júl. 4. 17:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ami nálatok zajlik az nagyon nem oké. Ezt hívják bántalmazó kapcsolatnak. Te vagy az áldozat. Minél hamarabb ki kellene szállnod ebből a kapcsolatból. A legjobb, amit már előttem is írtak, ha addig lépsz le, amíg a barátod nincs otthon. De nagyon fontos, hogy akárhogy kérlel, ígérget, fenyeget, semmi esetre se menj vissza.
2024. júl. 4. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Uristen, pakolj össze es menj olyan helyre ahol nem talal meg! Akkor mej el ha nincs ott ez fontos. Ha megtudja hova Mentél biztos hogy utanad megy, gyozkodni fog es ha nem fogsz szotfogadni bantani fog agressziv lesz. Ne felj kihivni a rendoroket. Csak kérlek gondolj magadra, je hagyd hogy bantson
2024. júl. 4. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!