Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van nőkkel ismerkedni, ha nem akarok gyereket?
Semmi kedvem úgy járni, mint Al Bundy a Rém Rendes Családban, vagy Alan Harper a Két pasi, meg egy kicsi-ben...
Márpedig a párkapcsolat erről szól és nekem semmi kedvem ahhoz, hogy éjjel-nappal dolgozzak és gyereket neveljek, miközben az asszony ugráltat és viszi minden pénzem!
Szerintem meg tudat alatt pont hogy ez kell neked. Önállóan még arról se tudsz dönteni, hogy akarsz-e párkapcsolatot. Ehhez is mások tanácsát kéred. Egy önálló ember képes felmérni hogy mi kell neki, és mi nem, nem pedig a neten koldul tanácsokat idegenektől.
Persze az egod megalázónak találja ezt az egészet, és ezért kardoskodsz ennyire egy "feletted uralkodó nő" ellen, viszont egy ilyen bizonytalan férfi szerintem pont tökéletes papucs lenne.
Még csak felelősséget se kéne vállalnod az életedért, hanem mindenért tudnád az asszonyt hibáztatni😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!