Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
5 éve vagyunk együtt a feleségemmel. Gyerek nincs. 40es éveinkben vagyunk. Másfél éve páromnál melldaganatot diagnosztizáltak. Műtét, sugár, kemót nem vállalta.
Onnantól kezdve csúszott szét a szexuális életünk.
Ami eddig nem volt probléma, nem akartam ezzel terhelni. Lassan 1 éve, hogy a sugárkezelésnek vége. Jár kontrollra, minden rendben.
De a szexuális vágya nem jött vissza. Hormonálisan minden ok. Az utóbbi hónapokban kezdtem újra többször próbálkozni, de csak visszautasítást kapok. Nőgyógyász nem tud mit mondan.
Kedves hölgyek, van aki keresztül ment hasonlón? Tudom, hogy ez lelkileg megvisel egy nőt, de lassan a sok visszautasítás meg nekem rossz. Sajnos nem tudok vele beszélni erről, mert azt a választ kapom, hogy neki nincs szüksége a szexre.
#1, 🤮🤮🤮
Neked csak addig kell a nő, amíg dugható, ja. Megbecsülés, szeretet? Ugyan!
Kérdező, ne haragudj, nem tudok segíteni, szerencsére nincs ilyesmiben tapasztalatom. Esetleg pszichológus? Nagyon együtt érzek és minden tiszteletet megérdemelsz! Kívánom, hogy rendbejöjjetek.
Ez érthető, de ha nem akar szexelni, akkor csak ülsz a lyuk mellett és vonyítasz,vagy pedig lemondasz a vele való közösülésről és csendben leszel. Sok megoldás nincs. Az sem jobb ha kedv nélkül odafekszik, hogy tessék akkor itt van. Ez megint nem lesz kielégítő számodra sem. Egy rákon és az ahhoz kapcsolódó kezeléseken átesett nőnek nem a szex az élete nagy problémája, hanem az, hogy túlélje. A jelenlegi minden rendben van, csak mostani állapot. Ez akármikor megváltozhat. Ha te lennél rákos, nem a dugáson járna a te eszed sem, hanem a túlélésen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!