Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, h. szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, h. szeretek egyedül bulizni?

Figyelt kérdés

A barátom teljesen ki van akadva, mert milyen dolog az, h. nélküle megyek bulizni:S Merthogy mindenféle emberek piát vesznek nekem, meg ki tudja kikkel táncolok:S Annyira idegesít, meg tök hülyeség ez az egész. Egyrészt idegenektől nem fogadok el piát, mondjuk semmi mást sem a másik meg, h. nyilván mindig ismerősökkel megyek bulizni, akik az ő barátai is, mindenkit ismer, csak szórakozunk, miért baj az, ha velük táncolok?? Ilyenekkel jön, h. biztos mindenki végigtapizott, fogdozzák a s.eggem, meg kellettem magam, ez a legdurvább:S mintha nem ismerne... mintha egy hülye kis 14 éves tinip.icsa lennék:S Őszintén szólva, valahogy jobban érzem magam amikor ő nincs ott, mert így jobban elengedhetem magam, tényleg annyira felszabadító:)) Ha ő ott van, akkor csak vele táncolok, táncolhatok meg stb. Ami persze nem rossz, csak jól esik néha mégjobban elengednem magam, biztos tudjátok hogy értem. Nem csinálok semmi rosszat, maximum csak olyat ami Neki nem tetszik. Meg olyanokat mond, hogy majd jön egy srác, aki velem táncolni akar, de én meg visszautasítom akkor majd el kezd zaklatni a többiek meg akarnak védeni és majd verekedés lesz a vége, meg hogy ő innentől kezdve le is sz.arja, h. mit csinálok, nem szól bele, majd biztos jól szét.k.úrják a p.icsámat:S ezt mondta a barátom nekem a barátnőjének akit elvileg szeret:S azt hittem rosszul hallok:S

Kezd ebből elegem lenni. Van még vki ilyen helyzetben?

2010. okt. 31. 11:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Van aki allergiás erre, szerencsére nekem még nem volt ilyen gondom, ha nélküle akartam bulizni, akkor el tudtam menni nélküle. De a te pasid már túlzásba viszik az aggódást. Ezek szerint nem bízik benned, pedig minden kapcsolat alapja a bizalom. Ezt nyugodtan mondd meg neki.
2010. okt. 31. 12:02
 12/22 anonim ***** válasza:

A barátod nem bízik meg benned, te meg nem szeretsz vele szórakozni járni (és fontosabb a buli, mint ő), akkor mi értelme van a kapcsolatnak??

Mennyire akarod elengedni magad és miért?

A barátod hogyan akadályoz ebben?

2010. okt. 31. 12:05
 13/22 A kérdező kommentje:
nem fontosabb a buli mint ő, de a hét 7 napjából hadd ne kelljen már mindegyiket vele töltenem. vagyunk eleget együtt, van hozzá jogom, h. másokkal is jól érezzem magam. egyébként ha ő mehet bulizni akkor én miért nem?
2010. okt. 31. 12:08
 14/22 A kérdező kommentje:
miért akarom elengedni magam?:D mert fiatal vagyok és szórakozni akarok. az ember lány a bnőivel nem úgy szórakozik mint a barátjával. meg bevallom, picit imponál, h. más fiúk is jól érzik magukat a társaságomban.
2010. okt. 31. 12:10
 15/22 A kérdező kommentje:
hogyan akadályoz...lelkileg zsarol tulajdonképpen, állandóan előjön a mártírkodás...de azt már leírtam...neki olyan a munkája, hogy pl. péntek szombat este is gyakran dolgozik, hát...basszus, erről nem én tehetek, miért kéne itthon ülnöm? :S
2010. okt. 31. 12:13
 16/22 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"nem fontosabb a buli mint ő, de a hét 7 napjából hadd ne kelljen már mindegyiket vele töltenem. vagyunk eleget együtt, van hozzá jogom, h. másokkal is jól érezzem magam. egyébként ha ő mehet bulizni akkor én miért nem?"

Telejsen igazad van ebben! Ha ő is megy, menjél csak nyugodtan!

Probáljátok megbeszélni a helyzetet egymással! És komolyan! Amíg nincs megoldás, ne hagyjátok abba!

Valószínű, hogy ő féltékeny és ez elég idegesítő tud lenni néha...Nyugtasd meg, hogy csak őt szereted és kérd meg, hogy bízzon benned! Ha egy önző barom, aki a tulajdonának gondol, akkor pedig szakíts vele, mert boldogtalan leszel! Akkor is szakíts vele, ha nem értlmes, hogy felfogja, amit beszélsz.

Ja és te sem szivatod őt a bulik miatt!! Meg lehet mondani neki!

Jó, tudom szerelem, szeretet...Igen fontos, hogy együtt legyetek sokat, de nem kényszerből és minden másodpercben!

Nekem is furcsa lenne, amit csinálsz egy kicsit, de te írtad, hogy nem csalod meg és van, aki vigyáz rád....

No a lényeg, hogy menj el és érezd jól magad! Ha nem bírjátok egymást, akkor meg szakítsatok!

2010. okt. 31. 12:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem a legdurvább az amit írtál hogy "majd biztos jól szét.k.úrják a p.icsámat", ezzel a mondattal kb. leírta hogy mégis minek néz téged. Nem tisztel, nem bízik benned. Ha ezek nincsenek meg a kapcsolatban, akkor nem fog működni. Neked van igazad kérdező, az embernek szüksége van néha egy kis kikapcsolódásra a pasija nélkül is. Nem vagytok összenőve. Ráadásul ő is megy nélküled, így meg aztán pláne. Nem akarlak megijeszteni, de az ilyen pasikból szoktak lenni később vadállatok, akik verik a feleségüket, bezárják a házba, és az egész életüket rettegésben élik. Én sürgősen elbeszélgetnék vele, hogy tulajdonképpen mibe is néz téged és miért nem bízik benned. Ha nem tudtok közös nevezőre jutni, akkor én otthagynám a helyedben.
2010. okt. 31. 12:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Sosem értettem az ilyesmit. Nekem és a barátnőmnek is van annyi önbizalmunk és másikba vetett bizalmunk, hogy egyszerűen meg se fordul a fejünkben hogy megcsalna vagy ilyesmi. A féltés az más dolog, olyanokkal akikről azt sem tudom hogy kik, nem engedem, főleg olyan helyre amiről azt sem tudom h mi..mert azért mégiscsak lány, és vannak olyan hím egyedek akik leszarják h vkinek barűtja van leitatják bedrogozzák v vmi...

De mindig is engedtem bulizni, és ő is engem. És csak nagyon ritkán bulizunk együtt, ő is elvan a barátnőivel, én is a barátaimmal. ha mindig ott lenne a másik, kevésbé engednénk el magunkat..

2010. okt. 31. 12:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Együtt éltek? Mert ha nem, akkor menj el ugy bulizni, hogy ne is tudjon róla..Amiről nem tud , az nem fáj..Ennyi.Amugy megértelek, én is jobban szeretek a barátnőimmel bulizni, mint a barátommal..
2010. okt. 31. 12:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért a közös barátok is próbálkozhatnak. Még úgy is, hogy nem közvetlenül. Én megértem ha a pasid ilyen, te nem érzed jogosnak, és igazad is van, de gondolj bele a helyébe. Főleg, ha olyan, hogy nem biztos magában, és abban, hogy ő tökéletes neked, akkor folyamatosan retteg ha te nélküle vagy mások társaságában. És nem attól fél hogy megcsalod, hanem attól, hogy akaratlanul is észre fogsz venni másokat, és rájössz hogy mégsem ő az igazi számodra. Tudom hogy neked se jó ez, de hidd el neki is oka van erre, és ha jól ismerem az önbizalomhiányos pasikat akkor nem fogja ezt így megmondani, mert attól is félhet hogy pont egy ilyen beszélgetés miatt gondolkozol el
2010. okt. 31. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!