Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted hogy automatikusnak veszi a párod hogy te megcsinálod, elintézed?
Én kezdem azt érezni hogy szinte
" cselédnek " néz barátnőm.
Nem arról van szó hogy ne segítenék..de akkor is, ő is meg tudná oldani pláne ha van ideje.
Például ma egész nap otthon van mégis én intézzem el neki azt amire a tesója kérte őt. Felajanlotta eljon velem, de mikor indulnom kellett még aludt 9kor.
Este szól barátnőm hogy kell inni és már mondja is mit kér.
Neki kellenek kintre a virágok de én kínlódjak velük ha már megvan hogy nézzen ki valahogy
Nyeregben érzi magát. Tudja, hogy az asztalra is 💩hat, legfeljebb morogsz de eltakarítod. Szakítani úgyse mersz. Ez van, ha valaki rájön, hogy a tetteinek nem lesz következménye és a szavad semmit se ér. Ráadásul már nem is szeret, ez se tartja vissza. Inkább ott tesz alád, ahol csak tud.
De ha neked az kell, nyugodtan várd ki, hogy pokollá tegye az életed. 😀 Megérdemled.
"az se zavarja ha hetekig nincs felporszívózva"
Eszerint téged se...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!