Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen össze vagyok törve, mit tegyek?
A férjemmel az utóbbi 2 évben 2szer szeretkeztünk, soha nem csókol meg, soha nem ér hozzám, úgy érzem, mintha egy idegennel élnék együtt. Semmi nincs köztünk
Többször jeleztem ezt neki, de soha semmi nem változott. Itt vagyok közel 38 évesen fiatal nőként akinek marad az önkielégítés, miközben férje van. Annyira megalázónak érzem a helyzetem. Nem vagyok kövér zsíros hajú hogy ilyenek miatt ne akarjon.
Miért nem válsz el? Nincs semmi lehetőséged egyedül? Nem tanultál? Teljesen ráutaltad magad anyagilag??
Ha a fentiek nem igazak, akkor kezdj új életet. De szerintem érdemes foglalkozni is magaddal, hogy a következő kapcsolatodban jobban tudj kommunikálni. Értsd: oké, hogy a férjed képtelen rá, de te meg hozzámentél egy olyan emberhez, aki képtelen kommunikálni - és ennek oka van.
Mit mond, hogy mi az oka, hogy ő nem vágyik rá? Esetleg megcsalhat?
Előtte mennyire volt aktív a szexuális életetek? Mi változott, hogy megszünt?
Ez azért nem normális, hogy ilyen ritkán szeretkeztek. Amikor beszéltél erről vele mit mondott, mi az oka?
Amikor a feleségem ritkán akart hancúrozni őszintén elmondtam neki mi a bajom. Mi szerencsére meg tudtuk beszélni. Most sem annyi az együttlét nálunk, amit szetetnék, de legalább javult a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!