Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen össze vagyok törve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen össze vagyok törve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjemmel az utóbbi 2 évben 2szer szeretkeztünk, soha nem csókol meg, soha nem ér hozzám, úgy érzem, mintha egy idegennel élnék együtt. Semmi nincs köztünk

Többször jeleztem ezt neki, de soha semmi nem változott. Itt vagyok közel 38 évesen fiatal nőként akinek marad az önkielégítés, miközben férje van. Annyira megalázónak érzem a helyzetem. Nem vagyok kövér zsíros hajú hogy ilyenek miatt ne akarjon.

2024. jún. 29. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Miért nem válsz el? Nincs semmi lehetőséged egyedül? Nem tanultál? Teljesen ráutaltad magad anyagilag??

Ha a fentiek nem igazak, akkor kezdj új életet. De szerintem érdemes foglalkozni is magaddal, hogy a következő kapcsolatodban jobban tudj kommunikálni. Értsd: oké, hogy a férjed képtelen rá, de te meg hozzámentél egy olyan emberhez, aki képtelen kommunikálni - és ennek oka van.

2024. jún. 29. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit mond, hogy mi az oka, hogy ő nem vágyik rá? Esetleg megcsalhat?

Előtte mennyire volt aktív a szexuális életetek? Mi változott, hogy megszünt?

2024. jún. 29. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Nyilván beteg. Miért nem valsz e
2024. jún. 29. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt így innen nehéz megmondani. Terápia, válás, szerető, ami neked jó ötletnek tűnik.
2024. jún. 29. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem szexeltek pontosan?
2024. jún. 30. 02:01
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Tarthatsz szeretőt csak ne derüljön ki.
2024. jún. 30. 02:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nem normális, hogy ilyen ritkán szeretkeztek. Amikor beszéltél erről vele mit mondott, mi az oka?

Amikor a feleségem ritkán akart hancúrozni őszintén elmondtam neki mi a bajom. Mi szerencsére meg tudtuk beszélni. Most sem annyi az együttlét nálunk, amit szetetnék, de legalább javult a dolog.

2024. jún. 30. 06:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mással szexel, nem veled.
2024. jún. 30. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Te már biztos hogy nem kellessz neki nem szeret és nem vonzódik hozzád. Válj el.
2024. jún. 30. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyire leszar válj el. Vagy tarts szeretőt, 0 szex mellett ne csodalkozzon ha ez a vege
2024. jún. 30. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!