Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érzi hogy más ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzi hogy más ilyenkor?

Figyelt kérdés
Barátnőm eléggé bezárkózik és szinte sehová se megyünk. Viszont ha kiszakad ebből és társaságba keveredünk szinte kivirul és sokkal másabb a viselkedése pozitív irányba, mosolyog beszélget stb..
2024. jún. 29. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Valami baja van veled, amit sajnos nem mond el, és így nem is lehet változtatni.
2024. jún. 29. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
depressziós és ingadozik hol fent hol lent, mikor fent akkor nagyon fent, mikor lent nagyon lent talán ilyen bipolásis zavarai vannak olvass a neten utána, illik-e rá? ő ezt nem látja csak külső ember veszi észre
2024. jún. 29. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
bipoláris elirtam
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Honnan tudod hogy nem érzi?

Nem lehet hogy csak akkor depressziós ha veled van?

Mert ezek szerint ez a helyzet. Te magad írtad le.

5/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem figyel magára. En is hasonlo voltam. Nekem termeszetes volt hogy ha nincs mitol akkor nem vigyorgok mint egy tejbetök, ha van mitől akkor meg vigyorgok.

Akkor vettem csak eszre magam mikor debilekkel (munkásszomszedokkal)lementem kocsmázni egyszer mert a szomszedpasit ismerem es elhivott a haverjai körébe is merr unatkoztam igy mondta velük tarthatok ha gondolom.

Es tök sz.rul éreztem magam veluk. De aztan hivott egy srác hogy menjek át hozzá(utazni kell), megyunk bulizni, és igy ittam egy kicsit, tökre feldobodtam, tele lettem élettel, és valahogy felcsillant a szeme rám a debileknek akikkel voltam es nagyon megörültek neki hogy na iszik a csaj már nevet mosolyog és nekem tiszta szánalmak voltak hogy ez az örömük..

Gyorsan le is léptem végre.

Soha tobbet nem mentem el a szomszedpasival bandázni.

2024. jún. 29. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
*Ja es azota látom magam "kivulről is"hogy mikor mit tükrözök a tásadalomra. Eddig nem foglalkoztam ezzel tudatosan mert ösztönösen voltam jokedvű. De megtanultam hogy azt nem mindig kéne kifejezni. Ügyeljek magamra.
2024. jún. 29. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Az a szánalom az ilyenekben hogy nem annak örülnek hogy velük jol érezném magam vagy tőlük, hanem annak örülnek hogy piától végre feléledt a csaj és vigyorgós mosolygós jokedvű.(amugy attol voltam az hogy kimentettek ebbol a szitubol a telhivással mások).
2024. jún. 29. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Mi em.ő lesz más. Ő pont ugyanolyan. A különbség az, ahogy a társaság viselkedik vele, és erre reagál.

Sok pasi nyekereg, hogy besavanyodik a párja meg nem mosolyog. Mintha a napi robot utáni hàzimunka meg örökös otthonülés ok lenne a vidámságra. Szakítás után meg kivirul a nő. Egyszerűen nem értitek az összefüggést.

2024. jún. 29. 12:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Tettünk lépéseket a javítás miatt, de hiába vannak részek amin neki kell dolgozni.
2024. jún. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!